Haal het beste uit uw pensioen

Om het beste uit uw Ierse pensioenregeling te krijgen Het is belangrijk dat bepaalde overwegingen rekening wordt gehouden op een regelmatige basis. Dit artikel geeft de lezer advies over de beste manier om dit te bereiken.

Het is belangrijk om uw pensioen te controleren om vast te stellen hoe goed presteert, en om wijzigingen indien nodig.

Het volgende is een lijst van vragen die moeten worden gevraagd bij het kiezen van een pensioen te starten:

- Wat voor soort pensioenregeling zal het< best aan mijn behoeften?

- Hoeveel moet ik sparen om met pensioen?

- Hoe zal ik doorgaan met het oog op de winst-doelstelling (dwz tijdsbestek / bijdrage eisen te voldoen)?

- Wat kan ik verwachten in termen van mijn pensioen plannen bijbehorende lasten (dwz er regelmatig de jaarlijkse vergoedingen? Of, de eenmalige set-up kosten?

- Heeft de bijdrage bedragen te verhogen met de inflatie? Doe de eventuele kosten van toepassing hier?

- Hoeveel richting niet de verzekeringnemer te hebben over de investering van middelen?

- Is de pensioenuitvoerder voorzien in overdrachten tussen fondsen en zijn er kosten van toepassing op dit proces?

- Wat is het gespeculeerd toekomstige waarde van het pensioen-beleid, uitgaande van een constante snelheid groei per jaar?

- Wat gebeurt er indien de verzekeringnemer niet in staat is om te werken, of overlijdt?

- Welke mate van flexibiliteit is het pensioen-beleid hebben? Zijn er bijdragen vakanties beschikbaar zijn op het beleid?

- Kan de bijdrage bedragen aangepast worden in de loop van het beleid?

Je moet proberen om een pensioen-beleid te beginnen zo vroeg mogelijk. De eerder een pensioenregeling is begonnen, hoe groter de waarschijnlijkheid van het bouwen van een significante nest eieren, betekent dit dat als het beleid verhoogt de waarde, hoe lager het bedrag van de bijdragen die u moet maken om een succesvol pensionering te verzekeren.

- Zorg ervoor dat u regelmatig controles uit te voeren op uw pensioen ervoor te zorgen dat het uitvoeren van het volledige potentieel. Als u nog niet ontvangen, op ervoor te zorgen dat uw pensioen provider die u stuurt regelmatig waarderingen ten aanzien van uw beleid.

- Zoek zoveel mogelijk informatie kunt u voorafgaand aan de aanvang van een pensioen beleid. Bijvoorbeeld, vragen aanbieders voor een lijst met bijbehorende lasten.

- Als u niet begrijpt niets van uw beleid, moet u de kwestie te bespreken, ofwel met uw pensioen provider, of met een onafhankelijke financieel adviseur.

- Ga er nooit vanuit dat uw pensioen het beleid ligt op schema om aan je pensioen moet, regelmatig gasten en vergroot uw bijdragen als het financieel haalbaar is om dit te doen.

- Nooit laten intimideren door de financiële jargon, vragen stellen over alle functies van uw polis dat u niet te begrijpen om zo goed mogelijk besluiten ten aanzien van uw toekomstige financiële zekerheid.

- Bij de planning voor uw toekomst ervoor zorgen dat u rekening houdt met alle eerdere pensioenen kunt u, geoordeeld, zoals bedrijfspensioenregelingen die u niet meer bijdragen. Om te weten te komen van de waarde van alle eerder gehouden pensioenen, contact opnemen met de pensioenuitvoerder. Dan als je eenmaal een ruwe schatting van de waarde ervan, vragen of u in staat zijn om de middelen in een nieuwe pensioenregeling.

- Vergeet niet dat je kan kwalificeren voor de staat pensioen, om erachter te komen Neem contact op met het ministerie van Sociale Zaken en Gezinszaken.

Hoe bij te houden op uw pensioen:

Bij aankoop van een pensioenregeling is van vitaal belang om de geschiktheid van de regeling te waarborgen, echter de werkzaamheden niet eind op het punt van aankoop. Net zo belangrijk als het kiezen van het juiste beleid in de eerste plaats, is de continue monitoring van het beleid zodra deze is op zijn plaats. Regelmatige onderzoeken dienen om u te helpen om vast te stellen hoe goed is uw pensioen voor u werkt.

Dit artikel is gebaseerd op de eigen auteur observaties en onderzoek en is niet gekoppeld aan een 3rd party organisaties.

No comments:

Post a Comment