Economische Fortune Teller - een kijkje op deze Komende Depressie en een enorme financiële Nazorg

In november 2006 schreef ik een artikel getiteld bent u klaar voor de komende depressie. Hoewel die geen economische mate - ik geloof niet dat het duurde Warren Buffet voor de Amerikaanse economie te herkennen was en lijdt een aantal mooie grote problemen op. Vanwege deze voorspel ik we zullen een economische gebeurtenis die de Grote Depressie zal rivaal, zo niet hoger zijn dan het hebben.

Waarom is dit? Want zoals ik in mijn vorige artikel mensen vandaag de uitvoering een veel grotere schuld< dan de lasten deden hun grootouders in de grote depressies. Dankzij creditcards meeste families voorzien van een enorme schuldenlast. Terwijl de Verenigde Staten momenteel stammen onder de kernsmelting van de hypotheek gerelateerde storingen duwen het land in een recessie, Ik voorspel dat het zal het domino effect van de creditcard faillissementen dat zal de wereld in een depressie duwen hoezeer de VS gooit op het zijn. Gooien Amerikaanse gezinnen in de 25.000 dollar waarde van schuld aan Wall Street mislukkingen te dekken zal alleen nog slaaf van de Amerikaanse bevolking. 90% Amerikaanse gezinnen vermogenssaldo is veel minder dan de schuld van hun gecombineerde persoons-en 'regering'. Dat betekent jaar van hoge belastingen en financiële slavernij komen hun manier. Het groeiende aantal werklozen in de VS heeft de potentie om een overstroming worden - en werklozen niet kunnen betalen hun creditcard wissels - dit zal de bron van de tweede economische schok voor de Amerikaanse economie.

Geen van de presidentiële hopefuls zullen zeggen dat dit, en zeker George Bush wil niet toegeven dat hij geschroefd up - maar dit is de depressie van de VS en de wereld moet hebben. De VS heeft al meer dan consumeren en onder het produceren van veel te lang. Record tekorten op de handelsbalans moet worden gestopt. De VS onstilbare honger naar olie moet varieerde bij ernstig. Een depressie zal dit te bereiken - hoewel met veel pijn.

Het echte risico is de massale werkloosheid - 25% -30% in de grote depressie. Als bereiken we dit aantal werklozen de kans op onlusten is enorm en verwachten meer autoritaire regeringen ontstaan - fascistische Italië, Japan en Duitsland is ontstaan uit de grote depressie.

Kijk niet naar Wall Street - bekijk de het aantal banen - de opkomst en de omvang van de werkloosheid het ware sleutel hoe erg deze recessie / depressie te krijgen. De laatste keer dat de VS gebruik gemaakt van deze reserve arbeid naar duizenden scholen, parken te bouwen, en overheidsgebouwen. Deze keer de Verenigde Staten moet gebruiken om windparken, zonne-energie bedrijven te bouwen, massale aanplant van bomen, een omgeving korps.

China's economische groei zal de wereld niet redden economie - China's economische groei is afhankelijk van het enorme overschot op de handelsbalans met de VS - dit overschot op de handelsbalans is ongeveer massaal krimpen met de vraag van de consument in de VS wordt gemodereerd door harde economische tijden.

Deze depressie kan een gelegenheid om te bouwen of regeringen kan opnieuw zoeken naar de gemakkelijkste weg en ons opnieuw te werpen in een wereld oorlog - een oorlog die helaas zal de Tweede Wereldoorlog lijken op een picknick.

We leven in interessante tijd!

No comments:

Post a Comment