Hoe gaat u met uw creditcard

Er zijn veel verschillende factoren die de keuze van de credit cards, die het meest geschikt is voor uw situatie. Het matchen van uw type creditcard gebruik, kunt u het onderzoek van de beschikbare kaarten en de winkel rond voor een creditcard aanbod, dat zal u geld besparen op de kosten, alsmede op de rente. Om te bepalen wat de beste keuze voor jou, je moet goed vertrouwd zijn met elk aspect van de kaarten en de kaart biedt.

Denken van tevoren over de wijze waarop u van plan bent om uw cred
Andere kaarten zijn beter als u in het algemeen uw saldo over te dragen naar een volgende maand. Maar ook andere kaarten werken goed voor die mensen die vaak gebruik maken van een creditcard om geld te halen uit hun creditcardrekening.

Enkele van de specifieke dingen om te overwegen bij het kiezen van een creditcard met de voorwaarden die het beste werkt voor uw situatie zijn onder meer:

Als je vrij zeker dat uw maandelijkse factuur elke maand zal worden betaald, en als je geen behoefte hebben aan voorzieningen, zoals frequent flyer-mijlen, zult u een vergoeding kaart overwegen geen jaarlijkse vergoeding in rekening brengen. Een credit card die de maximale aflossingsvrije periode gaat ook gunstig zijn voor uw specifieke scenario biedt.

Een optie die wordt gunstig te zijn indien er soms een evenwicht is overgedragen van een maand tot de volgende is een kredietkaart die een lagere rente is. U kunt zelf bepalen deze rente door te kijken naar de jaarlijkse cijfers of april op de verklaring over de openbaarmaking creditcard aanvraag of verzoek.

Als u regelmatig van plan om de creditcard gebruikt voor het doel van voorschotten. een creditcard die een kleinere jaarlijkse kosten en cash vooraf die lager zijn heeft een voorkeur.

U moet vermijden kaarten die met een jaarlijks rentepercentage dat hoger is wanneer een kasvoorschot wordt genomen dan wanneer de kaart wordt gebruikt voor een aankoop in rekening brengen.

De primaire dingen te bekijken en het onderzoek zo nodig zijn dat u kennen en begrijpen de credit card functies. Neem de tijd om te leren welke functies variabel zijn en welke functies blijven hetzelfde.

Kunnen kijken naar de verschillende creditcard opties en de goede en slechte eigenschappen van de kaart kunnen bieden vergelijken. Je moet ook kunnen vergelijken en het contrast op diverse kosten creditcard biedt.

Je moet ervoor zorgen dat u al uw rechten op grond van de wet kennen terwijl u met uw creditcard. Deze omvatten zaken als de waarheid recht in de kredietverlening, de Fair Credit Disclosure Act en andere juridische en civiele middelen hebben oplossingen om uw krediet problemen.

No comments:

Post a Comment