Hoe technische Analyse Software kan op lange termijn beleggers

Beleggen in aandelen markt van vandaag geeft een heel andere omstandigheden dan de risico's en beleggers hebben te maken met de traditionele investeringen. Beleggers hebben gekocht van de gemiddelde de S & P 500 aandelen in het jaar 2000 zou hebben verloren waarde van hun portefeuille en dat zelfs niet onder de inflatie.

Verdwenen zijn de dag van kopen en houden voor 30 jaar en zie hoe uw portefeuille te laten groeien. Investment banken en hedge funds nu profiteren van de steeds toenemend
Institutionele beleggers, hedge fund managers, en geautomatiseerde handelaars kunnen steeds vaker de koersbeweging manipuleren. Dit laat de individuele belegger weinig ruimte voor fouten, en misschien laat u denken:

"" Hoe volg ik de grote geld vandaan? "

Een van de populairste methodes voor het bijhouden grote geld beleggen is de praktijk van de technische handel. Technische handelaars utilize prijs-en volume om de balans op de geschiedenis grafieken te maken en wiskunde te voeren op basis van indicatoren voor de voorspelling van de toekomstige prijs richting. Met behulp van krachtige van technische analyse software, handelaren zijn in staat om te bekijken, analyseren en van aantekeningen voorzien Grafieken van de voorraad voor bijna elke periode in een handomdraai.

De korte komst van de meeste technische analyse software, en strategieën, is dat ze speciaal zijn ontworpen voor de korte termijn handel. Voor de typische "instellen en vergeten" investeerder, deze methodes zijn gewoon te veel tijd kost.

Gelukkig is er een technische analyse software-pakket dat geeft op lange termijn beleggers tote vermogen om te profiteren van de technische analyse. Het combineert de grote geld volgen en voorspellende mogelijkheden van de technische analyse, met de investering op lange termijn de traditionele stijl buy and hold beleggers de voorkeur.

De technische analyse software implementeert Marketclub's Trade Driehoek Technology. Gebruik makend van deze technologie software, heb ik een trading strategie die perfect is voor de handel indicies, ETF's, grondstoffen en aandelen op de lange afstanden. Werkt het in stijgende markten (de traditie methode van de aankoop van een voorraad en het bedrijf), alsmede bearish markten (kortsluiting van de trading instrument. Als u niet bekend bent met hoe shorts werken, doe dan een internet zoeken naar "hoe short ').

Het systeem combineert de lange termijn signaal 12/26 MACD op een maandelijkse kaart (dwz elke bar / candle is gelijk aan 1 maand trading-range) en de eigen handel driehoek systeem voor de handel. Als er samenloop tussen de maandelijkse handel driehoek, en een MACD oversteken, is een signaal gegeven. Als de driehoek is groen, en de cross-over MACD is bullish, een buy-signaal is gegeven. Als de driehoek is rood, en de MACD crossover is bearish een verkoop / short signaal wordt gegeven.

No comments:

Post a Comment