Kan ik adviseren op financieel gebied?

Soms haten we praten over geld voor de enige reden dat we weten dat we gaan om ongewenste advies te krijgen. Als u vermelden tegen je moeder dat je bijna niet genoeg om uw hypotheek te betalen deze maand krijg je een earful over hoe geld te besparen of niet te kopen wat je niet kunt veroorloven. Als u noemt naar een vriend dat je wat extra geld dat u wilt zetten op een beleggingsfonds en een stock-liefhebber luistert hoor je al over het nieuwe bedrijf waar je aandelen moet kopen inch

Financie
Soms schieten we in de omgekeerde situatie. We horen van iemand anders de financiële tekortkomingen en het gevoel dat we kunnen helpen door hen een aantal adviezen. Kunnen we dit doen? Zijn wij beter dan de anderen proberen om ons advies?

Er zijn tal van goede redenen voor u om iemand anders te geven financieel advies, maar je moet in gedachten te houden is het niet altijd nodig. Ten eerste kan als u een financiële of boekhoudkundige professioneel, uw advies over de voorraden of belastingen hebben veel meer dan iemand achter hen aan wie nog geen financiële professional. Mensen zullen naar je luisteren, misschien zelfs je om advies vragen. Zorg ervoor dat wanneer je geef ze advies bent u niet verkopen van jezelf kort door het geven van overmatige vrije financieel advies, en dat u het juiste advies geven zonder een bijbedoeling. Vertel nooit iemand om iets te kopen omdat je een opdracht krijgt, en dit alleen doen als je 100% zeker van jezelf.

Als je zijn geweest in een vergelijkbare situatie als een vriend in de problemen, kunt u misschien de juiste persoon om mee te praten. Misschien hebben ze kinderen gaan naar school en wat hulp nodig het vinden van de financiële steun en je ging gewoon door hetzelfde met je eigen kinderen. Dit geeft u geloofwaardigheid en een eerlijk advies.

Geen kwestie wat u advies over te geven en niet uit wat je omstandigheden zijn zorg ervoor dat er een akkoord tussen de persoon die u spreken met en jezelf dat je alleen je mening te geven. U wilt niet eindigen met alle rechtszaken of moeilijkheden. Als u bezorgd bent dat uw advies is misschien een beetje zuur, niet geven, en als u zich zorgen maakt dat de persoon met wie u spreekt niet altijd begrijpen dat u, probeer dan niet om hen te overtuigen. Het is altijd leuk om iemand uit te helpen, maar houd je eigen welzijn in het achterhoofd.

No comments:

Post a Comment