Krijg je geld terug van Lost Utility Deposito

Heb je ooit gedacht wanneer een verloren hulpprogramma aanbetaling gaat? Het is een gangbare praktijk in het kader waarop de leveranciers van nutsvoorzieningen zoals gas-, elektriciteit en water leveranciers een borgsom van de gebruiker kan worden verzocht het begin van de dienst. Deze eerste storting is essentieel om de dienst te verzekeren. Het werkt ook als zekerheid voor deze aanbieders bij de gebruiker in gebreke blijft bij betaling van de schade of de apparatuur.

We hebben allemaal te b
Toch is het een verrassend feit dat veel Amerikanen niet hun nut aanbetaling terug te verzamelen. Terwijl verhuizen van de stad, zijn de burgers verondersteld om het nut te informeren over de beëindiging van de dienst en de vordering van de borg terug. Zelfs als de gebruiker informeert de aanbieder en geldt voor de beëindiging, wordt het nut aanbieder bedrijf verondersteld om de aanbetaling terug te keren binnen 30 dagen.

Hoe de Utility Deposit raakt verloren

Geconstateerd wordt dat de Amerikanen de gewoonte niet informeren van de service providers dat zij niet meer de service nodig om verschillende redenen. Of ze vergeten het in een haast te bewegen, of gewoon negeren het proces helemaal. Veel denken dat de restitutie bedrag niet de moeite waard.

Vaak zelfs nadat doet het proces en waarin hij de ontbrekende borg rug, doet de cheque niet op tijd komen voor het verlaten van de stad. De aankondigingen die door de aanbieders worden teruggestuurd voor onbeschikbaarheid van de ontvanger. Deze deposito's en de controles gaan opgeëiste. Momenteel miljoenen dollars van niet-opgeëiste hulpprogramma's zijn tot met de penningmeesters van de staten.

Hoe te zoeken en Claim Your Deposit

Als u verhuisd plaatsen en niet zeker of u geen elektrische of andere depot zelf, hoeft de hoop niet verliezen. De overheid probeert haar best om de niet opgevraagde geld terug aan de rechtmatige eigenaars. De aankondigingen worden gedaan door middel van alle soorten media voor mensen om vooruit te komen en beweren dat hun niet-opgeëiste nut deposito's. Staat regeringen publiceren van de lijsten in de lokale kranten op de meeste bedrag van mogelijk mensen te bereiken.

Veel Amerikanen zijn clueless over hoe u opgevraagde cash vordering in hun naam. De kans is groot dat u deze informatie gemist temidden uw drukke schema. Niet de hoop te verliezen, u kunt nog steeds uw belang rechtmatige aanspraak op dit geld. Het duurt niet meer dan een enkele minuut als je interessant uit te zoeken of je nog over hebt hulpprogramma deposito of een andere niet-opgeëiste geld.

No comments:

Post a Comment