Hoe de mislukkingen Help Financiële Analisten

Dat is heel belangrijk dat de financiële analisten juist bij het werken met cijfers. Een simpele fout kostbaar kan zijn voor de onderneming en kosten u uw baan. Ik heb gezien dat heel wat handelaars en analisten vermogen verliest hun positie op het voetstuk voor aankomst op het verkeerde oproepen met behulp van verkeerde cijfers.

"Fail uw weg naar succes."

Ik weet niet wie deze zin bedacht. Ik waardeer de wijsheid in deze woorden en het is een van mijn motto's. Ik denk dat veel mensen zoud
Het onderwijs omstandigheden iedereen sinds de basisschool dat er fouten slecht. Je bent gestraft met slechte cijfers voor zijn fout en beloond met goede cijfers voor zijn recht. Dit wordt overgenomen in het onderwijs en maakt vervolgens zijn weg naar de professionele wereld. Te worden ingehuurd door de meest prestigieuze financiële instellingen op Wall Street, moet u uitstaande soorten in de top B-scholen te bezoeken en de CFA-examen met vlag en wimpel.

Natuurlijk zou het leuk zijn om te kunnen om dingen te doen meteen de eerste keer. Wat zijn de kansen dat zoiets gebeurt? Wij allen viel toen we leerden lopen. Anders zou er geen stage programma's voor de nieuwkomers of een hiërarchie in de financiële wereld differentiëren mensen door het bedrag van de ervaring die ze hebben.

Ervaring is gewoon een eufemisme voor een verzameling van fouten. De sleutel is om te leren van je fouten en je niet laten weerhouden bereiken van je doel. Succesvolle financiële analisten die hoog in de hiërarchie zijn degenen die hebben vergaard en geleerd van hun "ervaringen."

Het maakt niet uit welke fase van je carrière je actief bent, er is altijd iets nieuws te leren. Dit betekent dat er altijd kansen om fouten te maken zelfs als u van toepassing uiterste voorzichtigheid.

Probeer zo veel dingen zo vroeg mogelijk, terwijl de inzet is laag. Wanneer uw inzet is hoog, huur mentoren en adviseurs die gelopen hebben voordat je het pad. Het is beter om te kunnen en de leercurve te krijgen van de ervaringen van anderen verminderen in dit stadium.

Wees niet bang om fouten te maken. Een gegarandeerde wijze om vergissingen te voorkomen is om niet alle maatregelen nemen, maar dit zou de grootste vergissing zijn.

Start jezelf de volgende 2 vragen wanneer de dingen zijn zoals je van plan was te gaan:

1) Wat heb ik leren?

2) Hoe zou ik anders doen het de volgende keer?

Je moet misschien een waardering model dat u hebt besteed een hele week constructing bouwen, omdat de waardering methode die je gebruikt, bleek niet de beste te zijn voor die specifieke investeringen. Je zou hard hebben gewerkt aan breken in investment banking en ontdekten dit niet voor jou, en je zou moeten schakelen naar een andere financiering gebied that uitgelijnd met je passie en loopbaan op lange termijn doelen.

Fouten is een integraal onderdeel van, en niet een tegenspraak met uw streven naar uitmuntendheid. In de competitieve wereld van de financiële analisten en niet bang zijn om fouten te maken als een onmisbaar mentaliteit om u te helpen outperform uw collega's.

No comments:

Post a Comment