Geld van de Toelage van minderheden

Volgens een rapport dat onlangs vrijgegeven door het Census Bureau van de Department of Commerce, minderheden-bedrijven groeide in handen meer dan vier keer zo snel als de totale Amerikaanse ondernemingen. Sinds 1992 hebben deze bedrijven steeg van 2,1 miljoen tot ongeveer 2,8 miljoen bedrijven.

Een deel van de reden voor deze onverwachte groei omdat de overheid maakt meer geld beschikbaar te verlenen.

Geld van de Toelage van minderheden is een vorm van financiering gegeven aan verdienstel
Grant geld kan ook worden verleend voor projecten, of voor zaken als onderzoek, beurzen of zaad geld. Een project, of een programma is een creatief plan van actie dat een specifiek doel, meestal op basis van de gemeenschap heeft. Verleners in het algemeen wil nieuwe en innovatieve programma's te financieren. Dus als je een nieuw programma in het achterhoofd dat nog nooit eerder gedaan en ontworpen om te helpen stuurt de oorzaak van minderheden, dan is het voor u mogelijk om de overheid de financiering van dat programma te krijgen.

Echter, als u denkt dat uw idee niet vernieuwend genoeg is, neem hart. Er zijn gevallen waarin subsidie geld wordt gebruikt voor de financiering van programma's die al zijn uitgevoerd. De enige criteria, in dit geval, is dat alle vorige programma vergelijkbaar met de jouwe moet succesvol zijn gebleken.

Info: Aandeel van subsidies voor kleine bedrijven kunnen helpen bij het starten van een nieuw bedrijf of rijpen een bestaand bedrijf. Er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor kleine bedrijven die strikt noodzakelijk zijn voor de minderheid met inbegrip van gehandicapten, ouderen en vrouwen.

Als u een kleine ondernemer die een minderheid en u op zoek bent naar een van de kleine onderneming verleent u moet in staat zijn om hen te vertellen hoe uw bedrijf zou overleven als je niet krijgt de subsidie te verkrijgen. De minderheid kleine bedrijven boord van subsidies zal worden op zoek naar een drie tot vijf jaar businessplan van je. Ze zullen willen zien waar je geweest bent en waar je van plan bent om uw bedrijf te nemen.

No comments:

Post a Comment