Tips over het aanpassen van uw kredietlimiet

Het gebruik van creditcards daadwerkelijk vaak afhankelijk van het niveau van het krediet dat je hebt, en hoe je dat krediet te besteden. Er zijn momenten waarop je nodig hebt om uw krediet te verhogen, en momenten waarop je zou kunnen nodig zijn om deze te verminderen. Als u onzeker bent over hoe u uw kredietlimiet aan te passen aan uw wensen aanpassen, volg dan deze eenvoudige adviezen om te weten wanneer u uw kredietlimieten aan te passen.

Wat zijn uw huidige grenzen?

Alvorens te weten
Vergroting van kredietlimieten

Als u vindt dat uw huidige kredietlimieten niet groot genoeg zijn voor uw behoeften, dan is het misschien tijd om uw kredietlimiet te vergroten. Als je een goede credit score en hebben altijd op tijd betaald, dan bent u waarschijnlijk veel meer in aanmerking te komen voor een verhoging. Neem contact op met de uitgevers van kaarten te achterhalen of u kunt een toename. Als u niet in staat zijn een verhoging krijgen, maar het gevoel dat je echt een nodig hebt en het kunt betalen, dan kijken naar het verkrijgen van een extra creditcard.

Vermindering van kredietlimieten

Als u onlangs afbetaald creditcard schulden of je hebt je levensstijl veranderd, dan kun je misschien het gevoel dat het verminderen van uw kredietlimiet is het een goed idee. Het verminderen van uw kredietlimiet kan een goed idee als u niet wilt dat de verleiding van de uitgaven al uw krediet, of als u wilt uw bankzaken vereenvoudigen.

Problemen met het verminderen van uw limiet

Hoewel het verminderen van uw kredietlimiet kan een goed idee zijn, als je het op de verkeerde manier kunt u uw credit rating beïnvloeden. Uw credit rating wordt deels berekend door te kijken naar uw beschikbare krediet en de huidige saldi. Als u verminderen uw kredietlimiet, dan is het percentage van je totale krediet dat wordt gebruikt zal toenemen, en dus kan uw credit rating te verlagen. Als u de verleiding vermijden, dan wat houden van uw kredietkaart. Echter, als je denkt dat het verminderen van uw krediet is het beste idee, dan is uw creditcardmaatschappij dat u wilt dat uw krediet verlaagd adviseren.

Alleen besteden wat u zich kunt veroorloven

Als u uw limiet verhogen in plaats van te verminderen, moet je je aan te denken om de limiet te verhogen tot alleen wat je kunt veroorloven om te betalen. Mensen met een goed krediet geschiedenis vaak het bezit komen van kredietlimieten die zij niet kunnen veroorloven om eventueel terug te betalen. Banken opereren geautomatiseerde krediet toeneemt als je een goede klant, ongeacht of u kunt echt veroorloven. Als u uw limiet te verhogen, zorgen ervoor dat je echt kunt veroorloven om de terugbetalingen te maken.

Heb sommige reserveonderdelen

In het algemeen moet je altijd zorgen dat u een aantal reserve krediet voor noodgevallen hebben. Als je kunt voorkomen dat de uitgaven van de extra krediet, dan met reserveonderdelen krediet kan erg nuttig zijn en zal ook laten zien dat u een verantwoorde Spender. Als u kunt uw kredietlimieten aan uw behoeften aan te passen dan maak je het meeste uit uw creditcards en niet worden gecontroleerd door schuld.

No comments:

Post a Comment