Wire Transfers: De gemakkelijkste manier om geld te verzenden

In het verleden, als je wilde het elektronisch sturen geld via een bankoverschrijving Je hoefde maar een paar opties voor u beschikbaar. Je zou kunnen ga dan naar uw bank om de overdracht, gedrag of je kon de diensten van een bedrijf te gebruiken, zoals Western Union. Maar tegenwoordig meer en meer bedrijven zijn opgericht om bankoverschrijving diensten, vooral online te verstrekken.

Bedrijven zoals PayPal, bijvoorbeeld, laat bijna iedereen geld wereld te sturen via hun website - en alles wat< je nodig hebt is een e-mail adres en een creditcard. Bovendien meeste lokale banken die online banking diensten nu toestaan dat hun klanten om overschrijvingen te verzenden via het Internet.

Dus wat is nu precies een bankoverschrijving? In wezen is een overschrijving is de overdracht van geld van de ene bankrekening naar de andere. De overdracht is altijd uitgevoerd door een derde partij, zoals een bank of een bankoverschrijving serviceprovider. Omdat de transactie wordt uitgevoerd elektronisch, is het geld nooit fysiek gezien, of aangeraakt door de persoon die verzendt of ontvangt het geld.

Ook met de komst van de communicatie-technologie en alternatieve online banking diensten, maar de meeste mensen de voorkeur aan de uitvoering van een overschrijving via de traditionele route. Dit blijft waar voor vele redenen, maar de belangrijkste reden is dat het gemakkelijker is om een bank die een bekende naam en een fysieke aanwezigheid heeft buiten het web is dan een nieuw bedrijf dat zich nagenoeg uitsluitend werkt via het Internet vertrouwen. En als je al een bank een rekening, een bankoverschrijving is zeer eenvoudig te bereiken.

Gewoonlijk alles wat je hoeft te doen is contact opnemen met uw bank per telefoon of via het internet. U moet het bank dan voorzien van de volgende gegevens: naam van de persoon of de onderneming waaraan u geld wilt sturen, evenals de routing nummer, rekeningnummer, telefoonnummer en het adres van de bankrekening van de ontvanger. De volgende stap is het bepalen van de hoeveelheid geld die u wilt overdragen en wanneer de overdracht moet worden uitgevoerd. Na de bank ontvangt deze informatie zal de overschrijving door te gaan. Sommige banken laten dit onmiddellijk optreden als u de inleiding van de transactie online, terwijl andere instellingen vereisen dat u telefonisch of per fax doen voordat u verdergaat.

Nadat u hebt verzonden, de storting, het is een goed idee om te bevestigen dat de overdracht heeft doorgemaakt. Dit is de enige manier waarop je weten of de beoogde ontvanger de ontvangen gelden. U dient zorg ervoor dat u voldoende geld op uw account en, anders zal de transfer niet door. Ook te vinden wat kosten die je zult moeten betalen voor de overdracht make - dit type van transacties is nooit vrij.

No comments:

Post a Comment