Welke rol speelt de Fed Speel in het Internationaal Monetair Fonds?

Als u vragen aan de gemiddelde mens op de straat de vraag ... 'wat het Internationaal Monetair Fonds "kunnen zij komen met een brede waaier van de antwoorden. Sommigen denken zelfs dat het een soort van liefdadigheid die helpt de behoeftige mensen over de hele wereld in tijden van ontberingen. Terwijl de anderen kunnen antwoorden dat het de universele agentschap dat de distributie van geld op een wereld controles wijde basis. Het Internationaal Monetair Fonds heeft niets te maken met een goed do
Regeringen over de hele wereld alleen print ongeveer een procent van het geld, dus moet er ergens waar ze terecht kunnen om meer te lenen om hun land te kunnen uitvoeren. Er is ruimte en het heet het Internationaal Monetair Fonds. Dit is de plaats om te gaan voor landen die willen lenen, zonder dat u een back-up met hun activa of van de reserves. De gemeenschappelijke persoon kan ook de International in voorzijde van de naam en het aannemen dat het gewoon is dat, een internationale entiteit. Hoewel het doet leden bevat uit de hele wereld, voornamelijk gerund en gecontroleerd door de US Federal Reserve. En vanwege dit feit, zal elke beslissing die wordt gemaakt door de Fed uiteindelijk neer hebben een trickle van invloed op de rest van de monetaire in de wereld futures.

Het Internationaal Monetair Fonds is in Business-to-lening geld uit aan overheden, zoals velen van de heidenen regeringen als het kan. Omdat de CCB wordt in het bedrijfsleven om zo veel mogelijk geld, en omdat zij bestaan uit de primaire make-up, niet alleen van de Fed, maar ook het Internationaal Monetair Fonds, het uitlenen van geld aan de regeringen is als massief een plan als ieder ander. Elke overheid heeft een keuze, ongeacht of deze de Australische of Amerikaanse, kunnen ze afdrukken van hun eigen geld en achterkant van elke eenheid munt met hun reserves, en dus vrij van schuld, of ze kunnen lenen tegen hun activa en de reserves, die zal leiden tot de daling van hun valuta in de wereld.

Als deze regeringen willen of moeten geld lenen, het Internationaal Monetair Fonds is alleen om blij om het te geven aan hen. Het is een van de meest beveiligde leningen die zij kunnen maken want het is altijd gesteund, of gewaarborgd door het feit dat elk land hun eigen belastingen oplegt aan zijn burgers, en dus als de natie nodig om hun betaling te verrichten op hun leningen aan het IMF ze kunnen gewoon belasting heffen, die gebeuren in bijna elk land op aarde. De andere manier is een bijna gegarandeerde lening is het feit dat elke natie een soort van middelen is, zoals natuurrampen of niet. Het IMF kan er altijd van uit controlerend belang in deze hulpbronnen, waardoor uiteindelijk afbreken het volk van hen. Dus zodra de natie verkoopt hun middelen in buitenlandse handen zijn, de enige andere optie is om hun belastingen te verhogen voor de burgers.

No comments:

Post a Comment