10 Redenen Waarom Mensen Don't Want To Be Rich

Je zou denken dat iedereen zou willen rijk worden, als ze zouden kunnen worden. Na een gesprek met heel veel mensen, heb ik geconstateerd dat er een aanzienlijk aantal die niet willen om rijk te worden. "Waarom?"

Hier zijn mijn tien redenen waarom ik denk dat de mensen zijn niet geïnteresseerd in zijn rijk.

1. Ze zijn tevreden. Dit is waarschijnlijk de beste reden om niet willen rijk te zijn. Ze zijn blij waar ze zijn. Ze hebben genoeg van hun behoeften en voelen dat zij leven bevredigend
2. Ze hebben een hogere roeping dan de noodzaak om veilig voelen met een geld. Er zijn mensen die perfect zijn bereid op te geven rijkdom in om een hoger doel te bereiken.

3. Ze willen eigenlijk hun werk en vinden dat het hen betekenis in het leven. Ik heb een keer kwam een advertentie voor een get-rich product dat waarschuwde dat dit product niet is voor mensen die graag reizen naar het werk en werken lange uren toen ze permanent kunnen worden op vakantie. Ik nam aan dat mensen dan uiteraard zou kiezen om het product te kopen! Maar dan heb ik gemerkt dat veel mensen eigenlijk zoals hun banen en geen idee wat te doen met zichzelf als ze had zoveel geld dat ze waren permanent op vakantie hebben!

4. Ze zijn gewoon te druk, ofwel met hun baan of familie de tijd hebben om na te denken over hoe om rijk te worden. Ze hebben genoeg aan hun borden probeer gewoon te weinig uren in een dag te vinden om rond te komen en hebben geen belang bij weg te nemen niet meer van hun schamele rusttijd.

5. Ze zijn te lui om op te treden. De meesten zouden in plaats van ze plotseling de loterij gewonnen, morgen en verwachten dat hun financiële problemen op te lossen in plaats van de tijd en inspanning om meer over hoe zij hun geld verstandig te beheren leren, zodat ze financieel vrij.

6. Ze zijn te cynisch geloven dat iedereen kan rijk worden, als ze geleerd. Ze denken dat de beurs zal crashen van morgen als ze vandaag kopen. Ze cijfer misschien een aardbeving zou de vastgoedbelegging ze net gekocht plat. Ze denken dat zakenlieden zijn boeven. De lijst gaat maar door.

7. Ze zijn bang te verliezen. Ze zijn zo verlamd door de vrees voor het nemen van een potentieel risico, ook al is berekend, dat zij er zelfs geen afscheid van mening met hun geld om deze om harder te werken voor ze.

8. Ze zijn te hebberig. Ze krijgen in actie als het al te laat. Ze zien hoe anderen hebben een hoop geld en hebzucht in sets als ze springen inch Ze willen altijd dat beetje meer en nooit leren als om verliezen te snijden of neem winst.

9. Ze zijn gewoon onwetend. Ze hebben nooit geleerd dat iedereen die het potentieel heeft om rijk te zijn, dat er manieren zijn vele manieren (juridisch, als ik mag toevoegen) of Getting Rich. Ze hoeven alleen maar te worden opgeleid.

10. Ze zijn te afhankelijk blijft. Ze zouden veel liever hun echtgenoten, bedrijf of overheid neemt de functie van hun financiële planning en kijk na hen voor de rest van hun leven.

Dit zijn de redenen waarom ik tien ben tegengekomen!

No comments:

Post a Comment