Waarom gebruik Overbrugging van Financiën?

Traditioneel Overbrugging van Financiën, of onbruggingskrediet zoals dat ook bekend is, werd gebruikt om 'brug' van de financiële verschil tussen de verkoop van een eigendom en de aankoop van een ander. Toestaan kredietnemers aan de tweede eigenschap schaffen vóór verkopen hun bestaande eigendom.

Talrijke andere toepassingen voor het overbruggen van Financiën onder meer -

Het toestaan van kopen aan investeerders Laat het bereiken van een korting voor een snellere afronding

Veiling aank
Ondernemers die een snel injectie van geld voor een nieuw bedrijf Opportunity Fund

Onroerend goed ontwikkelaars, gebruik makend van de snelheid van Overbruggingskrediet snel kopen en verkopen, op een terrein

Snel contanten wanneer u het meest nodig is

De traditionele hypotheek aanvraag route is bekend om de slakken tempo waarmee het kan soms werken. Op het tempo waarin we leven postmoderne vandaag de leeftijd kan dit een zeer frustrerende stand van zaken.

De vastgoedmarkt heeft tal van mogelijkheden, maar velen kunnen worden gelaten op de plank. Ofwel door een keten instorten of de kredietgever niet over de middelen in de plaats snel genoeg. Toe te voegen aan dit een korting op een pand is een uitgesproken mogelijkheid om indien de financiering snel genoeg geregeld worden. Overbrugging van Financiën is een snelle en eenvoudige oplossing voor al deze hoofdpijn.

Maar waarom is dit? Het is heel simpel. Overbrugging van Financiën de neiging om 'niet-status'. Lenders ingegaan op het type en de kwaliteit van de woning als onderpand als een maatregel van de kredietverlening mogelijkheid.

In tegenstelling tot de traditionele kredietverlening overbruggen verzekeringsmakelaars zijn in het algemeen op zoek naar minimale kredietverlening termen van tussen de 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Maar sommige geldgevers zijn nog flexibeler in dit verband en leent zonder minimale periode op de lening. Kredietverlening is beschikbaar op tot 75% LTV (Loan-to-value) in sommige gevallen 85% LTV beschikbaar kunnen zijn. Afgezien van de krediet-controles, de niet-status factor is het hetzelfde als reguliere non-status leningen. Het voordeel is dat het besluit om te lenen is veel sneller.

Een korte termijn oplossing

Overbrugging Financiën kan overbruggen van een financieel gat. Maar het mag nooit echt worden beschouwd als een permanente oplossing. Een meer permanente oplossing in de vorm van een reguliere hypotheek moet worden overwogen als het goed is zal worden gehouden op de lange-termijn. Of in het geval een meer speculatieve investeringen van de kredietnemer zal verkopen de eigenschap om snel winst te maken.

Overbrugging van Financiën is flexibel op een andere manier. Op het gebied van de aflossingsdatum kan ingesteld als zowel 'open' met geen definitief einde gemaakt aan de lening, of 'gesloten' met een set aflossingsdatum. Het is raadzaam om alleen gebruik van de open verscheidenheid als u zeker weet van de verkoop van een onroerend goed of de vervanging van de lening met een financiering op lange termijn oplossing.

Overbrugging van Financiën is nog steeds de snelste en beste lening type voor het maken van een aankoop van onroerend goed snel.

No comments:

Post a Comment