De Chief Eisen Voor het openen van een Merchant Account

Voordat we beginnen met de behandeling van de belangrijkste vereisten voor het openen van een merchant account, is het essentieel om de basis te begrijpen. Dus, laten we aan de slag gaan.

Wat is een merchant account?

In zeer eenvoudige woorden, een merchant account is een soort van financiële overeenkomst tussen een zakenbank en de ondernemer, waar de voormalige verleent de laatstgenoemde een nieuwe lijn van het krediet. Iedere keer een zakelijke transactie is gemaakt, de zakenbank zal sta


Waarom zijn zo veel waarborgen en kruiscontroles geassocieerd met een merchant account?

Een merchant account wordt meestal geassocieerd met ontelbaar veel risico's zoals kredietrisico, fraude risico's en voorwaardelijke verplichting risico. In een poging deze risico, een aantal waarborgen en kruiscontroles te minimaliseren worden uitgevoerd. U zult in staat zijn om het belang van de veiligheid begrijpen acties pas nadat u de volatiliteit van deze risico begrijpen. Zo, laten we proberen om deze risico's ontcijferen.

Kredietrisico is het risico dat de zakenbank neemt ten aanzien van de hoeveelheid geld die je aan de bank verschuldigd. Merchant accounts zijn over het algemeen gegeven aan de persoon met slechte of geen rating. Vandaar dat het risico dat de bank neemt is vrij hoog.

Fraude risico-Als uw bedrijf is internet georiënteerd en daarom de waarschijnlijkheid van frauderisico is uitzonderlijk hoog. Het typische voorbeeld van fraude risico is credit card-transacties uitgevoerd door een onbevoegd creditcardhouder. Dit risico is onvermijdelijk, maar volledige voorkomen.

Voorwaardelijke verplichting risico-Dit is de meest vreselijke risico dat zelfs kan dwingen u om uw onderneming te sluiten. Het beste voorbeeld van voorwaardelijke verplichting risico is een situatie waarin een groot aantal klanten te starten waarin u wordt gevraagd terug te geven hun geld. Dit risico is onvoorzienbare en rampzalig voor iedere ondernemer is.

Ben ik in aanmerking voor een merchant account?

Als u een hoog-risico bedrijf als online video gaming, creditcard restauratie bureau, online apotheek, enzovoort, dan is het zeer moeilijk zou zijn om een merchant account te verkrijgen. De ingestelde tarieven zouden zijn uitzonderlijk hoog en de transactiekosten zou ook onredelijk hoog is. Naast dit, zou u ook verwacht worden dat een reserve te handhaven. Dit mag niet worden gezien als een negatieve verplichting, omdat de reserve fungeert als een vangnet in schrijnende zaken tijden. Het dient als escrow voor de bank en kunt u omgaan met onverwachte zakelijke problemen met gemak. In het einde, het gehele reserve bedrag is alleen de jouwe. Het totaalbedrag van de reserves en hoe het wordt vastgesteld door de zakenbank is vrij variabel.

Welke zijn de geografische eisen voor het opzetten van een merchant account?

De geografische vereisten voor een merchant account zijn als volgt:

o Uw onderneming moet een onderneming uit de VS te worden.

o Uw koopwaar moet worden opgeslagen en gedeporteerd uit de VS.

o U dient een geldig postadres in de VS.

o Alle uw zakelijke transacties moeten worden in Amerikaanse dollars.

o Uw bank garant moet beschikken over een authentiek sofi-nummer en een goede credit rating.

o Ten slotte moet de server van jouw zakelijke website worden de VS-gebaseerd.

Nog meer eisen waarmee rekening moet worden gehouden

Afgezien van de hierboven cruciaal vereisten, zou je nodig hebt om te voldoen aan wat meer Essentials.

Als uw bedrijf activiteit wordt gereguleerd door de federale of nationale overheid, dan zonder uitstel te krijgen van een bedrijf vergunning. Ook regelingen treffen voor een persoonlijke waarborg. Ten slotte, vul het aanvraagformulier heel voorzichtig. Geef gedetailleerde informatie over uzelf, uw partners en leveranciers. Bovendien, zonder enige aarzeling, verspreiden de details van je internet-server, de wijze van levering en de cashflow. Ten slotte, toestaan dat de zakenbank met een credit check uit te voeren. Eens, is dit alles gedaan, leun achterover en ontspan want dit is alles wat moet worden gedaan om een merchant account te openen.

4 comments:

  1. Ik wil dalton van diamantleningen op prijs stellen omdat ik een lening van 43.000 euro heb gekregen. als je vandaag een dringende lening nodig hebt, vermijd dan opgelicht te worden door valse geldschieters en meld je aan bij een echt leningkantoor via e-mail: diamondloans24@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Hallo,
    Mijn naam is Nicole Oleg, ik woon in Duitsland, dankzij mevrouw Judith van wema legitieme leningen voor mij een lening van € 5.600 euro kreeg ik een lening om mijn medische rekeningen af te betalen, al mijn schulden te betalen. wema legitieme lening is een betrouwbaar bedrijf, neem vandaag nog contact met hen op via e-mail op wemalegitloan@gmail.com voor uw betrouwbare leningen

    Met vriendelijke groet.
    Nicole Oleg

    ReplyDelete
  3. Hallo,
    Mijn naam is Nicole Oleg, ik woon in Duitsland, dankzij mevrouw Judith van wema legitieme leningen voor mij een lening van € 5.600 euro kreeg ik een lening om mijn medische rekeningen af te betalen, al mijn schulden te betalen. wema legitieme lening is een betrouwbaar bedrijf, neem vandaag nog contact met hen op via e-mail op wemalegitloan@gmail.com voor uw betrouwbare leningen

    Met vriendelijke groet.
    Nicole Oleg

    ReplyDelete
  4. Hallo, benötigen Sie ein dringendes Darlehen oder möchten Sie ein Geschäftsdarlehen? Können Sie uns noch heute per E-Mail oder WhatsApp kontaktieren?
    E-Mail: joshuabenloancompany@gmail.com
    WhatsApp: +12094402417

    ReplyDelete