Zeven stappen van de lening proces

De eerste keer dat u een lening krijgt, kan het verwarrend zijn wat al nodig is en hoe om te starten. Dit schetst de stappen om een lening van een kredietverstrekker plukken tot sluiting.

1) Picking een Geldschieter.

Vergelijking kredietverstrekkers kunnen worden ontmoedigend. Alle componenten van een lening inbegrip van het rentetarief, origination betaling, de punten, en andere diverse kosten zijn moeilijk te sorteren. Gelukkig krijg je het jaarlijks kostenpercentage (JKP) van elke gelds
ERO kosten voor de sluiting zou fantastisch zijn, maar het is typisch voor een origination bedrag van circa 1%, krediet kosten van de aanvraag, document voorbereiding vergoedingen, en de beoordeling vergoeding. Bij het vergelijken van tarieven lager de rente, hoe minder rente u betaalt over de looptijd van de lening. Bij vergelijking van de APRS, ben je het vergelijken van de rente, vermeerderd met de kosten voor de sluiting. Dit is handig omdat een aantal geciteerde rente kan laag lijken totdat men zich realiseert dat de kredietgever wordt opgeladen u een punt (1% van de verkoopprijs) voor die betere koers. Als je vergelijkt APRS alsmede de rente, zal de april te zien zijn als veel hoger dan wat zonder punten.

Er bestaan natuurlijk nog andere redenen zijn om af te wegen bij het kiezen van een kredietverstrekker. Lokale kredietverstrekkers ertoe neigen de plaatselijke onroerend goed markt beter te leren kennen en vertrouwd zijn met de wetten van de staten voor leningen. Na een responsieve en betrouwbare kredietverstrekker is altijd van onschatbare waarde, omdat je gaat rekenen op uw geldschieter om je door de tenlasteneming proces in een tijdige wijze.

2) Beslissen welk type lening het beste bij u passen.

Om erachter te komen wat uw wensen lening programma, past een geldschieter is een handige gids. U kunt spreken met een greep te krijgen op welke programma's zou kunnen werken en vervolgens rond oproep voor tarieven voor dat programma uit andere kredietverstrekkers te krijgen. In het algemeen, de verschillende soorten leningen zijn: 30 jaar vast, vijftien jaar vast, en de armen (verstelbare tarief hypotheken).

Het lening met vaste rente programma's hebben de vaste maandelijkse betalingen. De armen zijn typisch vastgesteld voor een bepaalde tijd en dan past samen met de premier. Bijvoorbeeld, een 5 jaar ARM heeft een vaste rente (en dus ook maandelijkse betalingen) voor 5 jaar en past voor de rest van de lening het leven. Het grootste deel van de armen worden afgeschreven over 30 jaar, waardoor de maandelijkse betalingen worden berekend als u de lening de aflossing in 30 jaar. Dus in de 5-jarige ARM geval zal de rentevoet aan te passen voor 25 jaar. De meeste mensen herfinancieren of te verkopen het pand voordat de 5 jaar verlopen is, zodat ze niet te maken hebben met de aanpassing van rente.

3) het indienen van uw hypotheek aanvraag.

Zodra u uw geldschieter geplukt, zullen u uw lening aanvraag. Dit is meestal persoonlijke gegevens, zoals uw sofi-nummer, salaris, terugkerende schulden en besparingen. Ze trekken van uw credit score en achterhalen uw debt-to-income ratio. Met deze twee stukken van informatie, kunnen ze vinden welke lening programma's u in aanmerking komt en dat zou kunnen het beste voor je werken.

4) Aan een voorafgaande goedkeuring Brief

Zodra u uw hypotheek aanvraag heeft ingediend, kunt u vooraf goedgekeurd. Dit zal u een brief van uw geldschieter die eigenlijk zegt dat uw schuld-to-income ratio en credit score u in aanmerking voor de lening programma. Deze brief is handig om te hebben wanneer je in biedt om te laten zien dat je een sterke, gekwalificeerde kopers. Veel agenten notering zal u adviseren hun verkopers ook niet accepteren van een aanbieding indien zij vergezeld gaan van een brief, vooral in goede markten, waar als een verkoper u niet wilt binden van een woning met een goedkeurende verklaring koper.

5) verwerken van uw aanvraag

Op dit punt, de aanvraag is zojuist van de koper woord, en nu zal de geldschieter nodig om een bewijs van alle inkomsten en schulden u had voorzien, zodat ze zal vragen voor de documentatie zoals bankafschriften en w2s. Deze verklaringen zijn geverifieerd.

Zes) borg staan voor de lening en definitieve goedkeuring

Op dit punt, heb je een huis gevonden en wil je de lening te krijgen. De kredietgever moet het huis contract en uw documentatie met het overnemen van wat de hoofdzaken te geven definitieve goedkeuring. Zoals ook zal de geldschieter een beoordeling op het terrein om de waarde ervan te beoordelen. Dit zorgt ervoor dat, als hen een of andere reden het pand gaat in marktafscherming en ze eindigen eigenaar van het pand, dat de waarde nog steeds betrekking op het verschuldigde bedrag op de lening. De kredietgever moet ook het onderzoek goed te keuren. Dit is te verzekeren dat er geen grote ingrepen in het pand. En bovendien, ze vereisen soms overstromingen certificaten of hout vernietigen insecten certificaten afhankelijk van waar u zich bevindt in het land. Deze opnieuw zorgen de woning is geen ramp te wachten te gebeuren. Deze zijn alle voorzorgen de kredietgever duurt alvorens de financiering op een terrein, want ze willen niet vast komen te zitten met een waardeloze activa, maar het is ook een andere zekerheid voor de koper die het pand waardig is.

7) Financiering en Afsluiting

Zodra de verkopers en kopers zijn gegaan op de afsluiting en ondertekend alle kranten, met inbegrip van de afrekening met vermelding van alle kosten en de lening bedragen, is deze papieren terug naar de kredietgever ingediend. De kredietgever zal dan dubbel te controleren wat werd ondertekend en geven een uiteindelijke financiering nummer. Dit aantal kan de middelen van de kredietgever worden vrijgegeven en de woning is gefinancierd! Het proces is voltooid en u kunt nu genieten van uw huis, gewoon vergeten om uw maandelijkse hypotheek betalingen te maken.

2 comments:

  1. hello,

    Het u finansiële probleme en finansiële hulp nodig? Het u 'n lae kredietgradering? Het u finansiële hulp nodig om u skuld te betaal en aan u persoonlike behoeftes te voldoen? Kyk nie verder nie! Raadpleeg die Union Capital Investment Organisation en maak 'n finale oplossing vir u finansiële probleme. Ons bied lenings teen 'n baie lae rentekoers, ons kan u met 'n lening help. kontak ons per e-pos by trustloan88@gmail.com

    ReplyDelete
  2. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 2% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, thuislening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeoriënteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

    Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
    E-mail bedrijf: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +15079442795

    ReplyDelete