Financiën prognose voor 2009

De vorige jaren moeilijke uitdagingen van de bank-en beleggingsdiensten industrieën. Aangezien de overheid worstelt om te redden wat er over is van de economie, veel mensen zijn hoopvol dat dit jaar zal betere tijden zie het land. Verplaatst door de overheid toe te wijzen middelen voor het aanpakken van de problemen leidt mensen geloven dat de crisis zal gemak uit. Sommige deskundigen geloven echter dat er nog de kwestie van duurzaamheid in termen van de aflossing van schulden en het scheppen va
Een stijging van de werkloosheid

Werkloosheid zal blijven stijgen omdat bedrijven blijven nemen leningen aan hits te compenseren van de inkomsten. Ook, zelfs als de regering stappen heeft ondernomen in de richting van infrastructuurprogramma's treffen, zal nog enige tijd duren voordat deze plannen van kracht worden. In de tussentijd geen nieuwe banen gezorgd. Experts project dat de werkloosheid zal meer dan 10 procent te bereiken tegen het jaar 2010.

Beleggers blijven om conservatief

Bedrijven die bekend zijn voor innovatie, geluid de aandacht voor campagnes, maar als stabiele financiële reserves zullen dit jaar stabiel zullen blijven, hoewel beleggers behoudend in hun investeringen. De voornaamste zorg voor nu is het trekken door de moeilijke tijden, als tegenstelling verkennen van nieuwe markten. Terwijl sommige bedrijven zullen komen met een beter product om de inkomsten te verhogen, dan zullen anderen gaan fusies om te voorkomen dat als gevolg van de sluiting van het faillissement.

De crisis strekt zich uit tot de overzeese landen

De economische crisis is niet beperkt tot de Verenigde Staten alleen al, in plaats van te zullen blijven op andere landen beïnvloeden, meest opvallende zijn:

Rusland

China

-De Perzische Golf.

Olie-en gasprijzen blijven dalen en daardoor zullen de Persische Golf en Rusland te concentreren op lokale initiatieven. Investeringen in de VS zal worden on hold gezet. China, die al geplaagd met een trage vooruitgang de afgelopen jaren, blijft de ervaring nog lagere groeipercentages.

Hoewel deze voorspellingen ons waarschuwen van de moeilijke omstandigheden, zijn er deskundigen die zijn optimistisch over de vooruitzichten dit jaar. Hoewel veel mensen denken dat een depressie opdoemen in de verte, een aantal deskundigen zeggen dat de situatie niet zo ver gaan. Ze beweren zelfs dat de economie zal beginnen te herstellen door het midden van het jaar.

Maar het is toch best behoudend alvorens eventuele stappen die geld te betrekken zoals de aankoop van een huis of opzetten van een klein bedrijf. Om een indruk van hoe de economie doet - als het inderdaad, herstellende is - personen zijn geadviseerd om uit te kijken voor drie indicatoren:

Werkloosheid

Op dit moment, zijn velen nog aangifte van de werkloosheid maar eens de nummers te bereiken onder de 400.000, is dit een teken dat er misschien betere tijden tegemoet.

-Real Estate

Onroerend goed inventaris moet 10 maanden de moeite waard voor de industrie moeten worden aangemerkt als in een gezonde toestand.

-Banken "Kredietverlening Gedrag

TED prijzen zijn een goede indicatie te letten. TED is de koers die je krijgt als je de rente aftrekken van de banken op te leggen aan elkaar (op de bank staan voor interbancaire leningen) van de drie maanden T-bill tarieven. Eenmaal beneden gaat een procent, dan zijn de vooruitzichten krediet beginnen te herstellen.

No comments:

Post a Comment