Converteerbare Obligatie

Op een converteerbare obligatie is een soort obligatie, die kan in de aandelen van het bestand worden omgezet in een uitgevende instelling, in het algemeen op een bepaalde, vooraf aangekondigd ratio. Dit is een hybride veiligheid, met schuld en eigen vermogen soortgelijke kenmerken. Nu, hoewel zij meestal een lagere coupon tarief, krijgt de houder gecompenseerd met de beschikbaarheid van het omzetten van de obligaties aan gewone aandelen, doorgaans in een substantieel percentage van korting op d
Als we rekening te houden met het perspectief van de emittent, de grote voordeel van het werven van fondsen door middel van de verkoop van de converteerbare obligaties ten aanzien van een verminderde betaling van geld belang. Echter, in ruil voor dit voordeel van de verlaagde de betaling van de rente en de waarde van het eigen vermogen van de aandeelhouder krijgt als gevolg van de verwatering van de aandelen naar verwachting in het geval de obligatiehouders veranderen hun obligaties in aandelen is gedaald.

Zoals het is, zijn de converteerbare obligatie markten van de Verenigde Staten, evenals Japan, is van groot mondiaal belang. In feite zijn deze twee markten zijn de grootste met betrekking tot de marktkapitalisatie. De andere converteerbare obligatiemarkten zijn vaak illiquide, en de prijsstelling is doorgaans niet-gestandaardiseerde.

Net als een gewone obligatie, converteerbare obligaties hebben een looptijd, een looptijd van waarde, een kwestie grootte van een datum van uitgifte een gezicht waarde en een coupon. Daarnaast zijn ze met een paar extra functies, zoals conversieprijs, conversie-ratio, Pariteit waarde, omschakelingspremie, bel kenmerken, enz.

Er hebben inmiddels verschillende varianten, met betrekking tot de basisstructuur, zoals per converteerbare obligaties. Zoals het is, de volgende zijn een paar variaties met betrekking tot converteerbare obligaties:

1. Verplichte cabrio

Verplichte cabrio verwijzen naar korte duur effecten, meestal met een hogere opbrengst dan die te vinden is over de onderliggende gewone aandelen, die verplicht converteerbaar zijn op het moment van volwassenheid in een vooraf bepaald aantal gewone aandelen. Verplichte cabriolets zijn degenen, die slechts toestaan dat een belegger om deze obligaties om te zetten in aandelen, in het geval de prijs van het aandeel is een bepaald percentage boven de conversieprijs.

2. Verwisselbaar

Een uitwisselbare obligatie is de ene, die kunnen worden omgezet in aandelen verschillen van die van de uitgevende instelling. Zoals het is, ze zijn niet converteerbare obligaties, maar delen ze een paar gebruikelijke evaluatie kenmerken.

3. Vanilla converteerbare obligaties

Vanilla converteerbare obligaties verwijzen naar obligaties die misschien op een optie van een eigenaar worden omgezet in aandelen van de uitgever, in het algemeen op een vooraf bepaald tarief. Deze kan wel of niet krijgen terugbetaald door een uitgevende instelling, veel voor de laatste vervaldag, in verband met een enkele, koersontwikkeling voorwaarden.

Converteerbaar spelen een zeer belangrijke rol in de financiering van een onderneming. In feite, converteerbare obligaties schenk een investeerder met de voordelen van zowel obligaties als Equities.

No comments:

Post a Comment