De januari-effect en hoe zij betrekking heeft op Small Caps of stuivervoorraden

De januari-effect is gebaseerd op de theorie dat beleggers de neiging om van hun verliezen van voorraden te verkopen tegen het einde van het jaar in om de verliezen af te schrijven op hun belastingen. Daarom is het volgens de in januari effect, zullen de voorraden de neiging om dip aan het einde van dit jaar en de rebound in januari, wanneer de belasting-verlies te verkopen, is beëindigd.

De januari-effect wordt verondersteld een groter effect hebben op small-cap aandelen (in tegenstelling to
Analyse van de brede monsters van waarde-gewogen en gelijk-gewogen rendementen van Amerikaanse aandelen documenten die abnormaal hoge rendementen op kleine kapitalisatie voorraden verder worden opgemerkt tijdens de maand januari. In januari dit jaar van kracht in small-cap aandelen rendementen is opmerkelijk consistent in de tijd en lijkt niet te zijn beïnvloed door de passage van de Tax Reform Act van 1986. Deze constatering brengt nieuw perspectief op de belasting-en verlies verkopen hypothese en suggereert dat gedragsproblemen uitleg relevant zijn voor de maand januari van kracht. Na een generatie van intensieve studie, van januari van kracht blijft dit een serieuze uitdaging voor de efficiënte markt hypothese.

Dus je hebt het Gang .... makkelijk hè ?....Niet echt op alle nuttige aan diegenen die alleen investeren in de majors ....Maar (en dit is een erg groot maar .... nee, niet de mijne .... leuk geprobeerd maar ).... als je net als ik, en alleen investeren in small caps en / of stuivervoorraden ...Dit is onze tijd VAN HET JAAR !!!!!!!

Zoals einde maand is indicatief voor back-office verkoop (krediet-afdelingen van ELKE brokersbedrijven ontginnen van hun boeken aan aangepaste lening waarden) dus is het einde van dit jaar voor Penny voorraden. Ik bedoel .... Het is eenvoudig te volgen .... hoeveel stuivervoorraden waarvan u weet dat alleen al dit jaar, gedaald in waarde? Als je een full-time gier, net als ik, van de 10, en het gemiddelde van 6 of meer zal worden verliezers .... dus "wij" verkopen "boek" het verlies en de toe te passen op onze winst voor de jaar (indien van toepassing ..).... volg je me ?..... dus .... als je gedaan hebt uw eigen DD op een paar "sappige" penny speelt en het vinden van jezelf op een verlies. ... U mag geen verliezer na alle ....... Als uw voorraad is dun verhandeld .... maar trades regelmatig (ZEER BELANGRIJK ---- PLEASE aandacht besteden aan DAT )....Verkoop uw positie ON Dec.31 voor de middag.

Hier krijg je een zeer comfortabele deken en een kop koffie en bereid om naast uw computer (of je vinger op snelheidswijzerplaat slaap aan uw broker ).... op 02-01 (Niet eerste als we gesloten) om 6:30 uur ....KOPEN weer naar binnen ... meer dan waarschijnlijk zal u terug te kopen op het niveau iets lager ligt dan waar je de verkochte dag eerder ...TADA !.... je al vooruit voor 2007!

Pretty uitgebreide spam op dat ene, raden we iedereen hier iets te kopen, sorry, Bedankt voor de rest van je verslag wel!

No comments:

Post a Comment