Eerste keer kopers - It Gets Net Erger

De Britse huizenmarkt kampt momenteel met een onzekere toekomst. Met de huisvesting crisis in de VS dreigt te verspreiden over de Atlantische Oceaan zijn de vooruitzichten onzeker is voor de eerste keer kopers in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel is de gemiddelde eerste kopers 'eigenschap prijs ligt rond de 160.000 pond een cijfer dat veel krachten te vergeten over het krijgen van hun voet op de onderkant van de woningmarkt ladder voor een paar jaar.

Ondanks recente renteverlagingen zijn de
Voor diegenen die zoeken voor een zeer hoge LTV hypotheken is op zoek naar de vooruitzichten even hard. Zorgen zijn dat het Verenigd Koninkrijk zijn eigen subprime-crisis te lijden moet huizenprijzen sterk dalen. Als gevolg hypothecaire kredietverstrekkers zijn hun leningen aanscherping van criteria en eisen veel grotere deposito's dan ze waren een jaar geleden.

Ander element, afgezien van de sterke stijging huizenprijzen in de afgelopen jaren, is de toenemende kosten van de Universiteit. In vergelijking tot 10 jaar geleden afgestudeerden verlaat nu de universiteit met veel meer schuld (en het gemiddelde van 13.000 pond in 2006) wat betekent dat ze veel ouder zijn tegen de tijd dat zij hebben gespaard genoeg van om een aanbetaling om een huis te kopen.

Al het bovenstaande factoren zijn waardoor het steeds moeilijker voor de eerste keer kopers een hypotheek affarod.

No comments:

Post a Comment