Heeft u uw Check voor meer dan $ 250? U kon laten?

U heeft een aankoop bij een van de naties grootste af-prijs retailers. In een recente class action schikking inzake een flinke korting op kleding winkelketen duizenden Amerikanen zijn begonnen receiving check's for meer dan 250,00 dollar omdat ze een credit card of betaalkaart gebruikt om aankopen te doen tijdens het winkelen op een van de 900 plus winkels in 27 staten.

Het trieste feit is dat een miljoen mensen, waar aanmerking komen om dit te controleren verzamelen, maar minder dan vijfduiz
Helaas, wanneer een class action is ingediend en een regeling is bereikt u een beperkte hoeveelheid tijd om uw claim indienen.

De sleutel is simpelweg kennis, de kennis om te weten welke acties zijn gedeponeerd, de kennis om te weten waar halen we de follow-up op gevallen en de kennis wanneer u uw claim indienen zodra de zaak is opgelost.

Een groot misverstand Voor veel bedrijven is de gedachte dat ze zullen moeten een advocaat inhuren en duizenden dollars te betalen advocaatkosten en dit is verre van de waarheid in de gevallen die ik over heb. Alle zaken Ik ben met jullie te delen zijn reeds begonnen, hebben naar proef of zijn gehoord door een rechter en een uitspraak is gedaan namens u, zelfs als u wist het niet!

Wist het niet, wat zijn je over praten? In de class action, dat ik het over heb ze gebruik maken van een zin in juridische documenten zoals "Diverse anderen, op dit moment onbekend Eiser" Deze eenvoudige zin betrekking op alle en ja ik bedoel allen die worden beïnvloed door de acties van een bedrijf dat de oorzaak van de class action!

Afhankelijk van het type class action-schikking kunnen zij worden verplicht om reclame op de nationale tv, kranten of simpelweg op het internet. U zult vele sites op het internet vandaag dat zal u laten nodigen voor een vergoeding aan deze informatie te krijgen, maar zoals velen van ons weten, of zou je moeten weten met een beetje onderzoek kunt u deze informatie gratis te krijgen.

Miljarden dollars blijven opgevraagde elk jaar alleen maar omdat mensen net als u nooit een claim ingediend.

Op dit moment 3 belangrijke Class Action rechtszaak schikkingen zijn bereikt en alles wat je hoeft te doen is het bestand van een claim en de cheque wordt in de mail. Echt waar! Bestand uw vordering met Bank of Amerika en je kan een cheque van 78,00 dollar of een schadeclaim in bij Sprint Nextel te krijgen en je mag een cheque van 35,00 dollar 90,00 dollar bereiken en zelfs beter duizend dollar en meer van de Nationwide Insurance Settlement! Onthoud tijd om bestand te beperkt is, dus waarom niet uw kant krijgen!

Aan uw succes.

No comments:

Post a Comment