Inzicht in All About Leningen

Om u te helpen begrijpen leningen en het proces in het algemeen, laten we eens kijken naar de geschiedenis van het meest voorkomende type van de lening - de hypotheek.

In de 17e eeuw in Frankrijk, de geboorte van de hypothecaire lening, een hypotheek betekende een vervoermiddel op een stuk land. Deze lening was absoluut op zijn gezicht en leek een eenvoudige vergoeding landgoed. In werkelijkheid echter, was conditie en niet uitvoerbaar of bestaande werden niet aan de nodige voorwaarden voldaa
Deze voorwaarden waren over het algemeen de terugbetaling van de leningen of lening aan de oorsprong grondeigenaar - de schuldenaar. Hypothecaire leningen verschilde van wat toen genoemd als levend Gage, in dat de hypotheek is niet afhankelijk van terugbetaling door de verkoop van dieren of gewassen, of de levering van de vruchten van het land - de gewassen en vee - naar de oorspronkelijke grondeigenaar. De hypothecaire lening, dan waren nog steeds van kracht, zelfs als de grond niet is geslaagd in het produceren van gewassen of vee dat voldoende gebracht de inkomsten die nodig zijn om de schuld terug te betalen. Deze nieuwe hypothecaire leningen werden, in tegenstelling tot degenen die vóór hen kwamen, waren te wijten ongeacht de financiële situatie en draagkracht van de debiteur.

Wat is gemeengoed vandaag - de terugbetaling van leningen met de lokale munt - was een verwoestende en opzienbarende veranderingen in de afgelopen eeuwen. De geldschieter toen de eigenaar en was vrij om het te verkopen of te weigeren te ondertekenen over aan de lener. Na verloop van tijd echter, begon het eigen vermogen rechter te stappen in het belang van de leners van deze leningen te beschermen en erop aan te dringen dat zij het recht hebben op goederen die zij voor betaald worden. Dit recht uit die tijd heette het eigen vermogen van de verlossing.

Deze juridische constructie, waarbij de kredietverstrekker die de eigenaar terwijl zij of hij had enkele praktische eigendomsrechten werd bepaald door verschillende rechtbanken worden onhandig en constrainingly kunstmatig. Ander statuut werd aangenomen dat gezegd dat wanneer de hypothecaire leningen werden de kredietnemer zou de eigendom van de bezwaarde eigendom te behouden, maar de geldschieter zou het recht van afscherming hebben, om de macht bezit te nemen en te verkopen als de leningen niet werden betaald volgens de instructies.

Nu, in de VS elke staat dat hypothecaire leningen op deze manier behandelt wordt aangeduid als een pandrecht staat. Deze wet werd als eerste door in Wales en Engeland door de wetgeving het recht het pand Akte van 1925. Deze afgeschaft hypothecaire leningen door de vergoeding simpel.

Voordat u op de zoektocht voor leningen, hypotheek of anderszins, er zijn enkele termen waarmee u moeten kennen.

De eerste term is genoemd vooraf. In tegenstelling tot de werkgelegenheid tevoren waar het geld aan u wordt toegediend voorafgaand aan uw hebben verdiend, een lening vooraf verwijst naar de totale geld dat u leent, vermeerderd met de kosten om dat te doen.

De term basisrente, die u vaak zult horen bij de verwijzing naar hypotheken, soortgelijke zaken in zowel de VS en het VK. Britse basisrente is de rentevoet vastgesteld door de Bank of England, terwijl in de Verenigde Staten, is de disconteringsvoet die wordt gedicteerd door de Federal Reserve.

No comments:

Post a Comment