Merchant Accounts: de sleutel aan een beter begrip van E-commerce

Hoewel het woord e-commerce is in omloop gedurende enkele jaren, sommige detailhandelaren nog steeds geen flauw idee wat het is. Voor een beter begrip van de term en de processen die bij het nemen van uw bedrijf naar het volgende niveau dit artikel zal ingaan op de interne functioneren van de wereld van online verwerking.

Het begint met het verwerven van een merchant account. In tegenstelling tot offline bedrijven, online doen handelaren niet de luxe van het hebben van een fysieke punt van ve
De winkelwagen is aangesloten op een payment gateway. In wezen, een betaling gateway is een interface waarmee de transacties tussen de financiële netwerken en uw website virtuele POS vergemakkelijkt. Betalingsgateways mogelijk real-time transacties - met inbegrip van de vergunning, de verwerking en beheer. Het is een van de factoren die is online handelaren te ontvangen betalingen met creditcard. Wees ervan bewust echter dat het hebben van toegang tot een betaling gateway niet betekenen dat u in staat zou zijn om automatisch ontvangen van betalingen. De transacties moeten worden omgeleid via financiële instellingen.

Dit is waar de merchant account binnenkomt Een merchant account is uw sleutel tot de online betalingen (zoals papierloze cheques en credit cards). Het is een soort bankrekening verleend aan de handelaren door de overname van banken. Handelaars moeten gaan door middel van een proces van goedkeuring te verkrijgen zei merchant account.

Let op dat verschillende banken verschillende vereisten voor de koopman aanvragers. Degenen die in de hoge-risico-categorie (volwassen industrie, gokken, farmaceutische MOTO, etc) hebben zeer beperkte middelen voor de verwerving van merchant accounts. Creditcard organisaties zoals Visa en MasterCard leggen zeer strenge norm als het gaat om hoog-risico-accounts. Ze zijn vaak gecontroleerd voor chargeback ratio en andere factoren.

Terwijl de proces kan moeilijke kijken eerste, het redelijk eenvoudig is en de voordelen zijn veel groter dan de initiële inspanning die u zou moeten uitoefenen. Na een e-commerce website automatiseert uw processen en maakt uw site een globale affaire met de mogelijkheid om te accepteren betalingen rond-de-klok.

Merchant account aanbieders, zoals eMerchantPay (http://www.emerchantpay.com) biedt zijn diensten Geschikt voor alle soorten van handelaren, waaronder die in de openbare sectoren. Dit bepaalde dienstverlener biedt superieure gateway-technologie met een effectieve fraude bescherming, snelle toepassing en de erkenning van bedrijven, diverse oplossingen te dekken meeste handelaren categorieën en maten en on-time de uitkering op een wekelijkse basis.

Er zijn vele andere handelaar account en betaling gateway service providers die er zijn, dus zorg ervoor dat door middel van elke gaan met een fijn getande kam. Zoek uit wat zij u kunnen bieden andere grondslag dan het basistarief merchant account overname. Degenen die meerdere kwaliteit overnemende banken zijn meer voordelig voor u, omdat zij in staat zal zijn om u meer uptime. Een andere overweging zou de kosten bedragen. Zoek uit of de dienstverlener kosten die u op een maandelijkse basis of per transactie. Zorg ervoor dat u ook vragen of zij in rekening brengen een upfront kosten.

No comments:

Post a Comment