Canadian Business Banking - Een Overzicht

Bank-en zakelijke leningen in Canada is beduidend anders dan in de Verenigde Staten. Dat is voornamelijk gedreven door het feit dat onze bancaire systeem is uniek verschillend. In de VS is de financiering van leningen aangedreven via verschillende entiteiten - die onder meer belangrijke geld centrum van banken, commerciële banken, banken gemeenschap, en wat zijn bekend als S & L's, (sparen en leningen). Naast het Amerikaanse landschap wordt bevolkt door de gemeenschap banken.

De Canadese
* RBC Royal Bank,

* TD Canada Trust,

* CIBC

* BANK van Nova Scotia,

* BMO Bank of Montreal,

* Laurentian

* NATIONALE BANK VAN CANADA

Al deze banken te ondersteunen het Canadese Small Business Financing-programma gesponsord door de federale overheid.

Er is een fatsoenlijk formaat credit union beweging in Canada, en veel van deze credit unions maken uitstapjes naar Commercial Banking en financiering. Veel mensen neigen tot deze credit unions zich nog niet hebben opgebouwd ofwel het talent of de hoofdstad pool naar behoren te spelen bij het zakelijk bankieren en de commerciële kredietverlening.

We wijzen erop dat enige tijd geleden de regering wetgeving ingevoerd om buitenlandse banken om leningen te verstrekken in Canada. Deze banken zijn technisch bekend als 'SCHEMA B' banken en worden verwezen tot een koffer bankiers in dat zij niet de grote bijkantoor netwerken die zijn het domein van onze BIG 7 banken zoals hierboven vermeld hebben.

Kapitaal voor Canadese ondernemingen wordt traditioneel veel moeilijker te verzekeren in het Canadese bankwezen. Buiten de bovengenoemde CSBFL programma dat wordt onderschreven door de federale overheid de banken vaak om kleine bedrijven leningen veilig met gewoonlijk tot 100% van de persoonlijke zekerheden. Dat heeft uiteraard de klanten verpanden persoonlijk vermogen, sparen, enz. Er beslist geen 'sjablonen' voor snelle snelle leningen in het Canadese kleine bedrijven bankieren. Lening criteria is oordeelkundig berecht door verzekeraars op een geval per geval, en zoals reeds gezegd, leunt zwaar op de traditionele drie C van krediet -

- Karakter

- Capaciteit

- Het kapitaal

Zoals de Canadese banken zijn voortgekomen uit de huidige economische wereldcrisis zij doen lijken echter als in de handel meer te richten op kleinere bedrijven. Bijvoorbeeld voor kleine nieuwe divisies Business Banking worden gecreëerd binnen enkele spelers, seminars en beurzen worden aangeboden, en vaak zijn ze sponsor van lokale evenementen.

Grotere ondernemingen die in vele gevallen niet voldoen aan de vereisten van de Canadese banken als het gaat om aanzienlijke financieringsbehoefte worden vaak gedwongen om asset based lending arrangementen aan met Canadese en Amerikaanse commercial finance bedrijven die stapte in een rol te spelen op dit cruciale gebied overwegen .Hoewel de grotere bedrijven kunnen in feite al in het bedrijfsleven een aantal jaren hun balansen en resultatenrekeningen niet voldoen aan de financieringsbehoefte van de Canadese lening commissies. Tijdens de 2009 wereldwijde economische crisis en financiële kernsmelting de Canadese banken werden consequent geprezen voor zijn enkele van de beste run in de wereld. Maar het nadeel hiervan is dat 'beste run' In veel gevallen betekent risico-avers zijn en de commerciële leningen in Canada is aanzienlijk moeilijker dan in andere landen zoals de VS

Het Canadese banken hebben zich onderscheiden door het ontwikkelen van software en technologieën die deze hebben op de voorgrond van de commerciële opgenomen en verstrekte leningen.

Samengevat is de Canadese bankwezen uniek gestructureerd en Canadese bedrijven, zowel grote en kleine, zouden moeten richten op de unieke sterke punten van het systeem opgenomen en bancaire behoeften. Niet alle bedrijven zullen succesvol en ondernemers moeten hun financiële managers of adviseurs, weten wie kan het best op hun financieringsbehoefte.

No comments:

Post a Comment