Schuld van de consument de trends en ontwikkelingen in 2006

Gedurende 2005 hebben we gehoord van de geweldige groei in de consument de schuld. Creditcard bedrijven brachten met creditcard grenzen van veel consumenten. Veel mensen gebruiken home equity leningen af te betalen kredietkaart lening puin dat werd kwetsen hun middenklasse waargenomen rechten om het te hebben alle op voorhand te betalen voor alles. Kopen, kopen, kopen en shop till you drop was de strijdkreet, maar in retrospectief die nu huilen?

Zodra deze consumenten afbetaald hun hoge rente< creditcard schulden met een lage-rente-home equity leningen die zij bogen hun schuld over alle laden en de rente die zij betaalden over deze schuld, een keer in een life-time de gelegenheid om hun weg te werken van de schuld. Maar in plaats van de credit card bedrijven toonden hun credit cards uit op hun krediet verslagen betaald en vervolgens upped van hun kredietlimieten, stuurde ze nieuwe kaarten met hogere saldi. En zoals elke goede schuld gereden "geef het aan me now" Amerikaanse consument deze mensen is zij tot de heffing allemaal terug te kopen alls soorten van consumptiegoederen, dat noch zij nodig hebben of hadden plekken op te slaan.

In 2006 zullen wij niet zien een dergelijke toename van de raket huisgelijkheid en op sommige markten hebben we gezien een plateau in de woningmarkt en een terug te trekken op vele andere markten. In feite home foreclosures up. In Las Vegas een van de top twee snelst groeiende markten voor woningbouw al 2002-2005 zien we een aantal foreclosures 80-90 per dag. Eigen schuld belasting in de Verenigde Staten heeft bereikt 1,2 biljoen.

We zagen gebrek aan glans Kerst 2005 Sales en een vertraging van de consumentenbestedingen, ten minste op de prijzen zagen we voorheen. Natuurlijk hebben sommige van die dollars toch worden uitgegeven, maar op eerste levensbehoeften zoals benzine en stookolie. De meer dan alle trend in de economie zal niet een negatief maar je kunt verwachten brandstofprijzen een back-up-inch en deze creditcard kwestie geworden stroomonderbreker de achterkant van de vele een middenklasse gezin in Amerika. Denk meer over dit in 2006.

No comments:

Post a Comment