Registratie In plaats van een Reverse Merger Ga naar Public

Natuurlijk, de conventionele manier van doen te hebben is het publiek een investeringsbank onderschrijven uw voorraad aanbieden in een beursintroductie of IPO.

Toen kwam de reverse merger of fusie met een OTC-shell. De onderneming die geld van de onderneming, vond een (hopelijk) schoon Shell Trading over de toonbank. De shell meestal had geen activa, maar had de handel in het openbaar voorraad. De joint venture bedrijf samengevoegd met het OTC shell, stoppen met 5-20% van de waarde ervan voor< het publiek Shell-aandeelhouders en het betalen van 50.000 dollar - 750.000 dollar om de principes van het publiek schelp. Dit was de snelste manier om een publiek bedrijf te maken.

Verschillende problemen die in dit "reverse merger" aanpak. Eerst werd de voorraad van het nieuwe bedrijf de handel meestal zonder volledige openbaarmaking. In de tweede plaats, de mensen die de zeggenschap over deze shell vaak geloosd hun stock op de markt, zonder genade, wat leidt tot een rampzalige daling van de beurskoers van de nieuwe onderneming en aandeelhouder onterechte woede over het nieuwe management voor het laten van de beurskoers slip toen het nieuwe management werd gewoon dat zij evengoed slachtoffer.

De SEC vond vele misstanden in de "reverse merger" spel, dus in 2005 gaven zij een nieuwe regel dat de gecombineerde onderneming fusie moest een formulier 8-K-bestand binnen vier dagen na de fusie. Dit formulier 8-K moesten wezen bevatten alle informatie die u zou moeten bestand in een beursgang. Nu zou er volledige openbaarmaking aan beleggers - wezen hetzelfde openbaarmaking u zou moeten bestand als u de registratie van de voorraad voor verkoop. Dus we noemen dit formulier 8-K een Super 8-K.

U mag zelf denken te vinden, "Als ik tot dezelfde informatie als het bestand in een openbaar aanbod, waarom moet ik naar de shell kopen en op te geven al dat materieel en geld?"? Het antwoord is dat er doorgaans geen goede redenen om het reservoir te kopen. Je kan net zo goed doen wat wel een self-depot of directe inschrijving.

Bovendien, als je een reverse merger doen, er zijn veel nadelen aan het kopen van de Shell over het registreren van de voorraad in een zelf-registratie. Het kost een hoop te geven al dat geld en een aanzienlijk percentage van uw bedrijf om een shell te gaan doen. Schelpen niet openbaar te maken kan hebben problemen en schulden. In plaats van een depot voor te bereiden op een bedrijf, in feite moet je bereidt de documenten van twee bedrijven die nu in de nieuwe onderneming: uw bedrijf en de schelp. Shell-maatschappijen hebben een negatieve reputatie in het verleden. Terwijl u probeert geld in te zamelen en uw bedrijf op te bouwen, hoef je niet wilt dat de oude aandeelhouders dumping voorraad. U wilt trouwe aandeelhouders. Als voormalig marktmaker evenals een advocaat en investment banker, kan ik u vertellen dat een sterke operationele onderneming kunnen aantrekken van meer en betere market makers dan degenen die meestal schelpen OTC handel. Als market maker, heb ik gebruikt om de publieke ondernemingen worden verhandeld en Shell grote blokken aandelen te kopen voor pence. Na een fusie, zou ik snel verkopen voor enkele dollars. Het volume van de handel in een lege vennootschap is meestal dunne. Terwijl sommigen denken dat ze betalen voor een handelsmarkt door het kopen van een schelp, zijn ze echt kopen van een markt dat er niets van veel waarde heeft.

Zo, hoe meer je kijkt naar de alternatieven, hoe meer je kunt beginnen met de voordelen van een eigen registratie. Nu wilt u een goede adviseur op deze transacties te contacteren. Kijkend naar al deze gegevens kan ertoe leiden dat u tot dezelfde conclusie anderen hebben, self-depots zijn meestal een betere deal te bereiken.

No comments:

Post a Comment