Recessies en nieuwe bedrijven - Succesverhalen Van Markering Economieën

Die zegt dat een recessie moet allemaal slecht nieuws?

Indien, zoals veel analisten betogen, Australië is afstevent op een recessie, is er nog ruimte voor kans en optimisme voor investeerders.

Hoewel een spartelende economie lijkt misschien niet als het ideale omgeving om een nieuw bedrijf te starten, zijn er verschillende high profile en zeer succesvolle bedrijven die namen de uitdaging aan en bloeide.

Wie zijn deze grote presteerders?

Terug in de paniek van 1873 Edison General El
Het Disney Corporation begon in de 1923-1924 recessie. Niet lang na de Grote Depressie van de late jaren 1920 en 1930 volgt de oprichting van Motorola, Revlon, Fortune Magazine en de Hewlett-Packard Development Company, die groeide uit van een bescheiden 538 dollar investering.

De Eisenhower recessie van 1957-1958 gaf geboorte aan de Hyatt-hotelketen, Burger King en de Jim Henson Company. De oliecrisis van 1973, waarin de Amerikaanse economie in een recessie stuurde, geproduceerd FedEx en Microsoft, terwijl CNN en MTV naar voren gekomen als alternatief populaire tv tijdens de recessie 1980-81.

En, terug in Australië, John Symond Aussie Home Leningen begon in 1992, tijdens de recessie hadden we te hebben.

Waarom doen ze slagen?

Er bestaan verschillende factoren die bedrijven in staat stellen om vooruit te smederij in het gezicht van wat moet worden nadelige

voorwaarden:

Veel intelligente en gemotiveerde mensen vinden zichzelf plotseling werkloos in een recessie, en ervoor kiezen om hun eigen bedrijf te starten in plaats van de zoektocht naar een baan circuit te sluiten of wachtrij Dole.

Overheden bieden stimulansen om kleine ondernemingen. afgelopen 42 miljard dollar premier Rudd's stimulus pakket opgenomen hulp aan bedrijven de aanschaf van nieuwe activa, zoals computerapparatuur.

Concurrenten kan worden afgezwakt, waardoor de productie niveaus en reclame, of zelfs te gaan van het bedrijfsleven.

De consument zou kunnen uitzien moeilijker voor betere kwaliteit, en bereid zijn om uit te proberen nieuwkomers op de markt.

Nieuwkomers die zich sterk genoeg om haar te maken door de recessie de kop kunnen opsteken bij een sterke positie zodra de economie weer aantrekt het opnieuw.

Dus er is een precedent voor intelligente mensen met goede ideeën kunnen iets groots bereiken als de bredere markt stokt.

Waarom niet houden een oogje op de ASX de lijsten van de recente aanbiedingen en komende drijvers, en wanneer op de markt draait terug en zie wie trotseerde de trend en kwam zegevieren.

No comments:

Post a Comment