3 dingen die je moet niet mogen verrichten wanneer Eigenaar Financiering Home

Als particuliere Opmerking afnemer, Ik zie veel van particuliere hypothecaire notities. Helaas, veel mensen veel minder waard dan ze konden worden Door fouten pand verkopers te maken bij het maken van de notitie. Op het moment van de verkoop, het enige wat de meeste verkopers pand kan denken is gewoon om zich te ontdoen van het pand. En wie kan hen dat kwalijk nemen? Maar met slechts een beetje meer werken, de daaruit voortvloeiende particuliere hypotheek er rekening mee kan worden een stuk meer< waard. Hier volgen 3 zeer veel voorkomende fouten te voorkomen.

1. Niet trekken kredieten - Verkopers die niet trekken krediet zijn slechts vragen om moeilijkheden op de weg. Ik ben niet eens te zeggen moet je niet aan iemand te verkopen met smetten op hun krediet, met name wanneer de problemen in 2 of 3 jaar terug heeft plaatsgevonden. Als je ooit wil de notitie, de notitie koper te verkopen trekt krediet. Als de koper heeft verschrikkelijke krediet, zal je waarschijnlijk niet in staat zijn om de nota te verkopen alle of in het beste geval op een veel grotere korting. Ook als je geen sofi-nummers in te trekken om krediet op het moment van de verkoop, is er een goede kans dat de kopers niet zal ze later aan u geven, omdat zij weinig te winnen uit deze.

2. Het toestaan van een 30 jaar afschrijving zonder ballon - tenzij je alleen wilt dat het inkomen en van plan om nooit meer te verkopen de notitie, je zou kunnen doen, maar wie weet wat er kan gebeuren, 10, 20 of 30 jaar in de toekomst. Zelfs als dit het geval is, kun je een 30-jarige afschrijving doen met 5 tot 7 jaar ballon en de ballon komt verschuldigd is, uit te breiden periode van de ballon nog 5 jaar. Op deze manier heb je verschillende opties anders, als je ooit nodig om de notitie te verkopen die je zal een veel betere prijs krijgen als een-dollar is nog meer waard in 5 jaar dan 30 jaren.

3. Het opladen van een lage rente - De verkopers van het aanbieden van verkoper financiering moeten beseffen dat ze in de stoel van de bestuurder als het gaat om de voorwaarden van de hypothecaire notitie. Ze moeten niet het opladen van een rente die op de markt is (traditionele hypotheekrente) of erger nog, onder de marktprijs. Laad een premie ten opzichte markt van 2 tot 4 procent. Als u ooit nodig om de notitie te verkopen, krijg je een veel betere prijs.

Daar heb je het tot 3 vergissingen te voorkomen bij het aanbieden van eigenaar financiering om uw woning of ander onroerend goed te verkopen.

No comments:

Post a Comment