Offshore Banking Services - De privacy Trap

Door "belastingverdragen" en andere internationale overeenkomsten, vaak opgericht door een (grotere) natie met behulp van eenvoudige afpersing op een andere (kleinere) natie, banken wereldwijd worden gedwongen om de regering hun administratie te controleren, elk ogenblik, om welke reden dan ook. De regels die worden toegepast op banken maken doorgaans het strafrecht voor een bankbediende om NIET rapport "ongewone activiteiten" voor een bepaalde klant. Dit betekent in feite dat slechts wat er al
Het is triest dat heb je nu om jezelf te beschermen tegen spionage van je eigen bank! Maar dat is nu werkelijkheid. Zelfs in Zwitserland.

De manier om te gaan met dit is dat u een rechtspersoon, zoals een Offshore Trust, een stichting particulier belang, of een International Business Corporation (IBC) het gebruik in-tussen jezelf en de bank. U maakt deze rechtspersoon de eigenaar van uw vermogen, en dan moet je doen bankieren via de entiteit, zodat uw naam niet bekend wordt gemaakt aan de bank.

Waarom zou je dit doen? In de VS, sta je een een in kans vier worden aangeklaagd door een frivole litigator als uw netto-vermogen van meer dan slechts 100.000 dollar. Met behulp van een juridische entiteit in een vreemd land, als een offshore trust, kunt u de continuïteit van de bescherming van activa door het verlaten van geen verband tussen uw naam en de activa die worden aangehouden door de Trust. Ook met een brokerage account onder een IBC naam zorgt voor een volledige vertrouwelijkheid en privacy, terwijl de handel. Uw account zal worden behandeld als een buitenlands bedrijf, zolang je niet een kantoor te openen of gedragingen elk bedrijf in uw land van herkomst door middel van de IBC.

Een ernstig bijkomend voordeel is dat een groot aantal landen zal je toestaan, als een vreemdeling, werken via een juridische entiteit die in hun rechtsgebied en om zaken te doen op basis van een vrijheid verleend door de wet geen melding van financiële informatie, dus betalen geen belastingen.

Het probleem is dat uw regering niet zou willen u om te profiteren van deze belasting vrijheid. En als je een Amerikaanse of Britse burger, dit is zeker het geval.

U zou zich afvragen met goede recht, wat het bedrijfsleven uw regering heeft van uw activiteiten buiten zijn bevoegdheid regelen! U bent niet een regering slaaf - of ben je?

Nou, als je dat nog niet geleerd wat nodig is om het niet zijn, dan bent u ...

Het trieste nieuws is dat veel mensen denken dat dit als iets wat ze nu gewoon te verbergen uit de ogen van de regering. Ze denken dat ze kunnen doen dat door het vinden van een land dat bereid is hen te bieden de geheimhouding ze nodig hebben.

Maar dat wil niet helpen bij datzelfde land later op te krijgen een bezoek van de president van de VS, en haar oevers een paar weken later worden gedwongen met het verzenden van een brief aan hun buitenlandse klanten te verklaren dat hun rekeningen worden ingevroren, tot ze aanvaardbare ID het bewijs voor zichzelf.

Er zijn betere manieren ...

No comments:

Post a Comment