Alternatieve Durfkapitaalbeheerders - Shell Corporations

Een shell Corporation is een bedrijf dat wordt overgenomen maar heeft geen belangrijke activa of operaties. Deze soorten van corporaties kan worden gevormd als een alternatief financieringsmechanisme venture.

Shell financiering van bedrijven werkt op twee manieren. In veel gevallen is de shell bedrijf vanuit het niets gecreëerd. Het doel van deze schelpen is om geld in te zamelen en om een aantal uitstaande aandelen in handen krijgen van het publiek. In meeste gevallen worden de aandelen verk
De "lege" Shell is vervolgens samengevoegd met de opererend bedrijf. De gefuseerde bedrijven gaan die resultaten te rapporteren en wanneer de resultaten goed zijn, de bestaande aandeelhouders de uitoefening van hun warrants en de benodigde kapitaal in de onderneming.

Een tweede type van Shell vennootschapsbelasting wordt gevormd wanneer het maatschappelijk kapitaal op zoek naar een bestaande shell identificeert of inactief naamloze vennootschap (IPC) als een kandidaat voor een omgekeerde overname. Dit gebeurt meestal na een naamloze vennootschap blijkt uit een faillissement. Op dit moment kunnen het recht van andere activa dan contanten. In feite is de voornaamste troef van de IPC is haar vaak zijn openbare registratie en een rooster van aandeelhouders uit, die nieuw kapitaal kan worden verhoogd.

Bedrijven Shell vormen een snelle en kostenefficiënte manier waarop een bedrijf publiek en het publiek het kapitaal. Echter, is typisch brug kapitaal dat nodig is om het proces te financieren en het bedrijf naar een punt waar beleggers geïnteresseerd zijn in de uitoefening van de opties.

No comments:

Post a Comment