Insolventie en de futiliteit van persistentie Jacht

Persistentie is de jacht een kunst die bijna twee miljoen jaren oud, zo oud als de eerste jagers voordat hun ruwe Spears en messen. Er nog steeds in praktijk onder de Bush-mannen van Kalahari-woestijn, die track en jaagt op herten en antilopen bijna dood door uitputting, en vervolgens speer of mes van dichtbij. Het is een jacht dat de macht van de mens zal kracht en uithoudingsvermogen geeft - in de korte persistentie. En dat 2 miljoen jaar oude gewoonte heeft zijn zichtbare afdrukken tijd ook i
Zoals het lelijke klauwen van de recessie graaft dieper en breder, bestuurders van bedrijven die vindt ze zelf-zwaar bloeden in hun strijd tegen een onvoorziene duivel om hun bedrijven overeind zijn te vermenigvuldigen met de minuut te houden. Doorzettingsvermogen is van goede kwaliteit in het bedrijfsleven, maar het zal niet te betalen dan een punt niet in deze recessie getroffen economie. Wanneer een directeur zich niet realiseert dat zijn bedrijf is een neergang in de richting van een mogelijke insolventie neemt of niet wil aanvaarden dat als gevolg van emotionele gehechtheid, ze kan een dragen, ongeacht op, hoop dingen zelf te regelen normaliteit. Dit soort van een instinctieve strategie met de mogelijkheid van een faillissement dreigt vooruit zou zaken alleen maar erger maken, omdat op een bepaald punt of de ander de wet zal overnemen. Het is als het losmaken van de tracks in het midden van een jacht na te ver en na je intuïtie en fantasie gegaan in plaats van vaste hoef prenten in het zand. Als het belangrijk is om je zelf en ook de onderneming te redden, moet u beslissen over wanneer een waar te stoppen en niet aan een oorzaak die verloren gaat volgen. Sommige bestuurders die misschien niet in staat zijn een duidelijk oordeel over het point of no return te maken moeten professionele ondersteuning te zoeken zo spoedig problemen ontstaan en worden geïdentificeerd die van de controle.

Als regisseur zouden doen alles wat binnen de macht en het bereik om insolventie en het getij te bestrijden door de huidige economische moeilijkheden. Maar het gevolg van bedrijf te lang meer dan een onderneming die al verloren was kon een bestuurder die ter risico te worden geconfronteerd strafrechtelijke en civiele procedures.

Terwijl sommige kunnen niet aanvaarden dat hun bedrijf geen kans van voorkomen van insolventie anderen zou gebruiken als een kans om de last voor de betaling van persoonlijke gegarandeerde leningen van het bedrijf heeft te ontsnappen. Bestuurders kunnen worden gestraft voor wrongful trading gevonden als het maken van nieuwe contracten of het accepteren van credit nadat zij wisten of hadden moeten weten van hun status als niet in staat zijn failliet faillissement te vermijden.

No comments:

Post a Comment