Bescherm uw belangen bij het huren van Toeleveringscontract Management Consultants

In een ideale wereld, zou management consultants in staat zijn om het allemaal te doen. Maar in werkelijkheid, niemand kan op twee plaatsen tegelijk. Voor een aantal opdrachten, het maakt goede zakelijke zin om in onderaanneming management consultant om te helpen met specifieke aspecten van het project in te huren. Gebruikmaken van onderaannemers u een grote manier is om de klus geklaard te krijgen worden, voeg je kennis en uit te breiden uw geografische bereiken - zonder de inzet van de huren v
Het maakt niet uit hoeveel u uw onafhankelijke contractant vertrouwen, er is altijd ruimte voor hem of haar op een fout die een negatieve invloed op uw zakelijke reputatie, Customer Relationship of aansprakelijkheid te maken zou kunnen hebben. Dat is de reden waarom de nr. 1 regel in het werken met onderaannemers, is: "Document Alles!"

Voordat u een onafhankelijke aannemer op een project, doe je huiswerk. Je kunt in staat om alle misverstanden te voorkomen door duidelijk vast te stellen uw verwachtingen in zowel een subcontract management plan voor 1099 en een onafhankelijke contractant akkoord.

Wat is een onderaannemingscontract Management Plan?

Een plan voor het beheer uitbesteden omschrijft de relatie tussen u en de onafhankelijke aannemer u in dienst hebben, alsook de aannemer en uw klant.

Een dergelijk plan bevat meestal een gedetailleerd overzicht van het project uw onafhankelijke aannemer zal werken, met inbegrip van alle gebieden van zorg waar de problemen zich kunnen voordoen. Deze verklaring van het werk kan duidelijke omschrijving van de taken, diensten en prestaties waarvoor de onderaannemer verantwoordelijk zal zijn, alsmede alle plannen en de budgettaire beperkingen die deze doelstellingen moeten passen. In de verklaring van de werkzaamheden kan ook duidelijk kwaliteit te leveren metingen voor de onderaannemer.

Zal er vaak management consultants een organisatieschema in het plan, gedetailleerde gegevens over de verschillende teamleden die het project touch, en wat hun rollen zal zijn. Deze teamleden kunnen ook de primaire consultants, consultants en klant besteden medewerkers die zullen worden betrokken bij om het project voltooid.

Het plan kan tevens bepalen hoe deze mensen met elkaar omgaan. Bijvoorbeeld:

. Wie zal fungeren als de primaire contacten?

. Wie wordt de belangrijkste beslissers?

. Wie zal worden belast met het risicobeheer, en welke processen zullen worden gebruikt?

. Welke processen zullen worden gebruikt voor het bijhouden en het oplossen van problemen die zich voordoen tijdens het project?

De subcontract management plan is ook een uitstekende gelegenheid om uw verwachtingen voor de communicatie met uw document onafhankelijke aannemer in de loop van een project. Bijvoorbeeld, kunt u definiëren:

. Hoe je de voorkeur geeft om te communiceren: per videoconferentie, telefoonnummer, e-mail of in persoon

. Hoe vaak u wilt vooruitgang updates te ontvangen, en in welke vorm

. Hoe vaak moet je client updates te ontvangen, en in welke vorm

. De frequentie van het beheer van de status van de vergaderingen

. De begroting voor de benodigde lange afstanden of mededelingen

Zoals bij elk bedrijf voor management consulting project, zijn sommige factoren net buiten je controle, zodat er altijd een risico dat een project de eisen zal eens gaan werken aan de gang is. Een onderaannemer beheersplan is een goede plek om te omschrijven hoe een proces voor de voorgestelde wijzigingen moeten worden ingediend en geëvalueerd, die verantwoordelijk zal zijn voor het nemen van beslissingen over hen, en welk proces deze personen zal gebruiken.

Tegelijkertijd kan het plan bepalen de parameters waarmee de onderaannemer werk zal worden beschouwd als volledig, alsmede de lange termijn steun die hij / zij kan het nodig is te verlenen aan de cliënt als het werk is gedaan.

Een contract voor Onderaannemers

Terwijl de subcontract management plan is een uitstekend hulpmiddel om ervoor te zorgen dat uw onderaannemer duidelijk is op het werk aan de winkel, er is nog een belangrijk document dat u nodig heeft: een onderaannemer overeenkomst, ondertekend door zowel u als de aannemer.

Dergelijke overeenkomsten clausules bevatten ontworpen om je zelfstandig ondernemer beletten een baan met je cliënt, evenals taal ten aanzien van wie de eigenaar is van uw onderneming intellectuele eigendom, precies wat uw onderaannemer is verantwoordelijk voor het leveren en meer. Als u uw onderaannemer aftekening in het contract uw belangen behartigt en vermindert uw aansprakelijkheid dient er iets mis gaan in de loop van het project.

Voor meer informatie over onderaannemer overeenkomsten, zie het betreffende artikel. "Heb je toeleveranciers? Bescherm uw belangen bij een onderaannemer overeenkomst. "

Bij het geven uw onafhankelijke aannemer een duidelijk inzicht in uw verwachtingen voordat het werk begint, kun je voorkomen dat het project management consulting valkuilen, klanttevredenheid te stimuleren en helpen om uw aannemer maken een gewaardeerd op lange termijn de uitbreiding van je team.

No comments:

Post a Comment