Hoe te om verborgen schat te vinden

Waar vindt u verborgen schat? Bijna overal. Hoe kan je het vinden? Hier zijn een aantal nieuwe ideeën op die.

Ik was ooit betrokken bij het afbreken van een oud huis. Op de zolder, verborgen onder de isolatie, vond ik een glazen spaarpot van oude stuivers. Ik vond ook een zeldzaam, oud tijdschrift en een paar andere kleine schatten.

Treasure is niet altijd dingen van evidente waarde echter. Verscholen in de muren van dat huis was een schat die op het moment nooit bij me opgekomen: koperen
Nieuwe ideeën over Hidden Treasure

Verborgen in een pakhuis in het kleine stadje waar ik vroeger om te wonen, is een berg van oude dozen. Er werd de overgebleven inventaris van een fabriek die houten klok was uitgegaan van de werkzaamheden. De eigenaar van de klokken had laten zitten daar gedurende ten minste tien jaar. Eindelijk iemand hem uitlegde hoe hij ze zou kunnen verkopen op eBay, en besefte hij de schat zat hij op.

Een oud Maya Indische kwamen we bij een warmwaterbron in Arizona heeft ons laten zien hoe pijlpunten en metates te vinden (gebruikt voor het malen van graan of Mesquite bonen) in de woestijn. Ze zijn honderden jaren oud. Hij verkocht een van zijn metates voor $ 200 te koop tijdens een werf, maar dit kan nu illegaal zijn. Neem contact op met instanties op dit ene.

Ik heb verborgen geld meerdere keren in mijn leven. Veel mensen doen. Wat gebeurt er wanneer mensen onverwacht sterven? Het geld en kostbaarheden verborgen ze blijven waar ze zijn totdat ontdekt. Er is naar schatting enkele miljarden dollars in de verborgen munt alleen in dit land, en wie weet hoeveel in zilver, goud, sieraden en andere dingen. Hier zijn enkele van de plaatsen die mensen hebben ontdekt deze verborgen schatten.

- Onder lavabo's (geld).

- Verborgen in de pagina's van boeken (rekeningen).

- Begraven in crawl-ruimten (alle soorten van de schat).

- Boven het plafond tegels.

- Begraven onder de randen van cement patio's.

- In muren achter uitlaat platen.

- In de pomp huizen.

- Onder vloeren in stallen.

- In het oude stookolietanks (munten).

- Onder rotsen langs snelwegen rustplaatsen.

Dat laatste is de favoriete schuilplaats voor drugsdealers en andere criminelen die contant geld nodig snel te verbergen. Als ze er nooit meer uit de gevangenis, of sterven, het geld dat wacht op een schatzoeker om het te vinden. Soms moet je gewoon te kijken naar de verborgen schat te zoeken.

No comments:

Post a Comment