Financiële verantwoordelijkheid

Het lijkt erop dat nauwelijks een week voorbij zonder dat wij Amerikanen lezen of horen van de astronomische bedragen beschrijven van onze staatsschuld. De meeste van ons niet kan ingaan om nummers te hebben met de triljoenen, ze berekenen gewoon niet in onze hersenen. Het lijkt ver verwijderd van de eindige we zijn gewend om met een op een dagelijkse basis. We weten dat onze grote schuldenlast is .... erg groot. Maar we hebben niets te vergelijken met het blijft dus een vaag begrip in het beste< geval voor de meeste van ons. Dat is hoe het is voor mij elke keer als ik de kranten gelezen of gehoord op de televisie over deze afschuwelijke figuur. Dat is tot vandaag. Vanmorgen leerde ik de resultaten van een studie gedaan door die USA Today onze naties schuld gebracht termen die we kunnen identificeren met en het is inderdaad beangstigend. Als de schuld van de VS zou kunnen gelijkelijk worden verdeeld onder elke familie in het land zou elk gezin ook te danken meer dan een half miljard dollar! Dat is onthutsend. De meeste gezinnen zal slechts 2-3 keer dat bedrag in hun hele leven en sommigen zullen zelfs niet de dicht bij de $ 500.000. Ever.

Dat maakt de ernst van onze huidige financiële situatie vrij duidelijk. Zij is dire. Er zijn vele meningen over hoe we in deze modderpoel en niet zo veel over hoe we eruit halen. Het gaat om een lange, zware weg worden voor iedereen die veel lijken duidelijk.

Op individuele basis is er niet veel wat we kunnen doen over de nationale schuld (anders dan te blijven betalen die nooit eindigt belastingen.) Dit heeft echter de huidige nationale crisis is een eye-opener die kan bewijzen aan de katalysator voor een aantal hoognodige verbeteringen in onze eigen persoonlijke financiële stewardships zijn. Als u op zo'n grote schaal de onvermijdelijke gevolgen van ongebreidelde leningen en uitgaven moet ertoe leiden dat we de beslissingen die we maken met betrekking tot elk onze eigen financiën te herevalueren. Hopelijk is dat een heldere vlek die ontstaat uit de donkere wolk dreigt over elk van ons. Misschien kunnen we maken beslissingen gebaseerd op feiten en de omstandigheden en niet zozeer op emotionele aantrekkingskracht en hebzucht. Hoewel geen van ons weet hoe onze huidige regering fiasco zal spelen, hebben we persoonlijk verantwoordelijk voor onze eigen financiële situatie en moeten ernaar streven om ons gedrag te veranderen in overeenstemming te zijn met die realiteit. Om dit te doen maakt ons minder zou onverantwoord en roekeloos zijn als onze eigen regering is.

No comments:

Post a Comment