We Noodzaak Extra Inkomen

Het is geen geheim dat de economie worstelt. Werkloosheid treft recordhoogtes en dus is de inflatie. Fabrikanten springen en Fabrieken zijn schip, op zoek zijn naar goedkopere arbeidskrachten. Luchtvaartmaatschappijen zijn tot mensen uit door de tienduizenden, en auto-makers zijn er zeker van te zijn eerstvolgende laagterecords worden gezien over de hele linie. De werkloosheid in de VS zit op 5,7%, 51.000 banen verloren gegaan in juli alleen al 463.000 en sinds januari. Pretty scary nummers uit
Laten we kijken naar de inflatie. Blijf bij mij hier ... Een reis naar de kruidenier kost 400 dollar - 500 dollar, in tegenstelling tot $ 100 - $ 200 een paar jaar geleden. Huur gemiddelden 850 dollar per maand voor een crappy appartement. Hypotheken het gemiddelde 1100 dollar per maand voor een standaard 2-3 slaapkamer huis. Gas gemiddelden 35 dollar per week gewoon voor de doorvoer van en naar het werk. Weet je wat? Minimumloon gemiddelden 7,50 dollar per uur X 40 uren per week = 1.200 dollar dollar per maand na aftrek van belastingen = ongeveer 930 dollar dollar per maand. Good Luck proberen om zelf ondersteuning voor dat, laat staan proberen om een gezin te onderhouden. Laten we zeggen dat je een fatsoenlijke baan, en je maakt 15 dollar per uur. Do The Math! Minder dan 1900 dollar een maand na belastingen! Gefeliciteerd, u betaalt uw huur en koop wat voedsel. Je werkt 40 uren per week op $ 15 per uur en je nog steeds in armoede! Hoe zit het met nutsbedrijven, de auto betalingen, verzekeringen, creditcards, kinderen, diner en een film, enz.? Nu zeg je ging naar de universiteit ... Misschien bent u maken van $ 30 per uur. Over 3800 dollar per maand, is dat genoeg om je rekeningen te betalen, voeden de kinderen en nog steeds veroorloven HBO? Misschien, als je echt met je goede begroting ... Beter hoop dat uw echtgenoot of echtgenote heeft een goede baan. Is dit zinvol te maken voor iedereen, of mis ik hier iets?

Meer en meer mensen zijn op zoek naar andere middelen van inkomen, bedoel ik, wat voor keus hebben we? Je moet niet naar een ellendig bestaan woon net te krijgen van en dan nog steeds niets te hebben na de werken 40 jaar. Denkt u dat uw miezerig pensioen gaat tred te houden met de inflatie 20 jaar vanaf nu, 30 jaar van nu?

Met de groeiende behoefte om andere bronnen van inkomsten te vinden komt de toenemende aanvallen van werken van thuis uit de programma's en naar huis gebaseerde bedrijven.

Net herinneren, zijn er enkele goede kansen die er zijn maar de meeste zijn ontworpen om uw bankrekening leeg is en niet vullen. Doe je eerst onderzoek, of laat iemand het voor u doen.

No comments:

Post a Comment