Asset Management - die recht Fonds is voor u?

Wij zijn ervoor dat u gehoord hebben van de financiële bedrijven die in het bedrijf van Asset Management, maar zou graag willen weten wat de ophef allemaal om draait. Waarom heb je nodig asset management? Wat hebben deze firma's bieden dat je jezelf niet kunt helpen? Voor een, zijn de meeste van hen gevestigde, geloofwaardige bedrijven die menens is en vaak wonderen kan verrichten met geld. Hun truc? De deskundigen en kennis bank tot hun beschikking.

Vermogensbeheer verwijst naar het beheer v
Vastrentende: Deze investeringen zijn bedoeld om een regelmatige stroom van inkomsten genereren en stabiliteit te brengen in de portefeuille. In het algemeen, de fondsen ten grondslag liggen aan een vast inkomen regeling worden geïnvesteerd in veilige instrumenten, zoals staatsobligaties.

Equity: Zoals de naam al doet vermoeden, aandelen zijn regelingen waarbij de middelen vooral worden geïnvesteerd in de aandelenmarkt. Deze dragen een hoger risico dan vastrentende's, maar ook de belofte van een beter rendement te houden. Equity regelingen kon worden industrie-specifieke, waarin het merendeel van de investeringen in bedrijven van een bepaalde bedrijfstak, kon worden beperkt tot bepaalde geografische, bijvoorbeeld een fonds voor Azië-Pacific, of gediversifieerd. Experts wordt grondig onderzoek naar de mogelijkheden van de verschillende aandelenmarkten te verkennen, het profiel van de top bedrijven en beoordelen van de risico's en volatiliteit met de doelstelling om de investeerders die de best mogelijke rendement.

Balanced: Dergelijke fondsen neiging om met een mix van activa, zoals de voorkeur aandelen, obligaties en gewone aandelen te investeren met het voornemen van het verstrekken van de stabiliteit van de inkomsten en groei. In deze strategie, investeringen in elke beleggingscategorie meestal binnen de vastgestelde grenzen. Balanced middelen zijn meer geschikt voor beleggers met een lange tijdshorizon en een hoger risicoprofiel.

Geldmarkt: Money market funds investeren in commercial paper, schatkistpromessen en andere liquide effecten. De rente wordt maandelijks bijgeschreven beleggers. Money market funds zijn veiliger, maar hun rendement lager zijn, de onderlinge aanpassing van de kortetermijnrente.

Commodity: Commodity fondsen te beleggen in rechten die verband houden met verschillende grondstoffen - zoals goud en andere edele metalen, of brandstof.

Fonds van fondsen: Dergelijke fondsen beleggen in andere fondsen, waardoor verzachtende beleggingsrisico verder.

Deze zijn slechts enkele van de meest populaire instrumenten van vermogensbeheerders. De portfolio's worden aangeboden en die werkzaam strategieën variëren van bedrijf tot bedrijf. Duncan Hughes schreef een boek genaamd "Asset management in theorie en praktijk" beschikbaar op http://www.ebay.com, een nuttig hulpmiddel voor die van u willen weten.

De diversiteit van de investeringen verkooppunten, risico en rendement aangeboden door vermogensbeheerders ziet vaak mensen hun fortuin te vermenigvuldigen. Dus, vind je perfecte beleggingsinstelling en misschien kunt u uw kippen tellen lang voordat ze uitkomen!

No comments:

Post a Comment