Incassobureaus en intimidatie

In hun poging om de schulden van de onprofessionele sommige incassobureaus of collectie advocaten vorderen kan beroep doen op bepaalde onrechtmatig en ongerechtvaardigd procedures of intimidatie tactiek. De federale Fair Incasso Practices Act (FDCPA) is gestructureerd om debiteuren te beschermen in dergelijke omstandigheden.

Deze collectie agenten tegenkomen als zeer krachtig mensen altijd gewapend met de nodige antwoorden op het puntje van hun tongen. Zij kunnen agressief optreden als zij wo
Je kunt volledig tot stilstand hen uit roeping door het schrijven van een 'Cease and Desist "brief en mail hem door terug te keren na ontvangst e-mail, zodat ze niet kunnen ontkennen dat ze heeft ontvangen. Het is illegaal van hun kant te weigeren of de brief te voorkomen, maar de bewijslast van de handhaving van de juridisch schrijven ligt aan jou.

U kunt altijd vragen het bureau het bewijs van de schuld te geven. Als u wordt opgeroepen kunt u de advocaat of agent verzoek te overhandigen u een FDCPA Verificatie. Dit kan je wat winnen kostbare tijd die u kunt gebruiken ter voorbereiding op de rechter sessies en zal zeker frustreren de verzamelaar als hij kan niet elke actie tot de keuring wordt aan u verstrekt.

De volgende fase is het dossier een verklaring onder ede ontkennen. Het moet notariële en voorgelegd aan een advocaat en de rechtbank. Deze luidt dat je geen schulden zijn en zal de collector nodig te presenteren voor de rechtbank een levende getuigen te bewijzen dat de schuld is geldig te geven. Zo kun je tijdelijk te stoppen procedure.

Het volgende stadium is de ONTDEKKING file met de advocaat en de rechtbank. Dit is een schriftelijke verklaring waarin het verzoek om overlegging van documenten. Dat eist de originele ondertekende document waarop de schuld is gebaseerd, worden voorgelegd aan de rechtbank. Nu als je niet kunt veroorloven om een advocaat uw zaak vechten, zal je jezelf te verdedigen voor de rechtbank.

Zo, intimidatie is het enige wapen dat incassobureaus en advocaten hebben in hun arsenaal. De geheim schuilt in het niet krijgen geïntimideerd door hen en hoffelijk tegenover hen op hetzelfde moment.

No comments:

Post a Comment