Uitleg over de financiële voorwaarden

0% financiering

Een renteloze lening - U betaalt alleen de hoeveelheid geld die je lenen. Dergelijke leningen zijn vaak aangeboden op items die door fabrikanten en dealers zijn scherp te verkopen, misschien omdat het een populair model of is het te worden vervangen door een nieuw model. De afzettingen misschien groot, soms tot 50% van de catalogusprijs van het object.

April

Jaarlijks percentage. De werkelijke kostprijs van een lening, inclusief rente en alle bijkomende heffingen en verg
Ballon betaling

De uiteindelijke betaling aan het eind van een persoonlijke opdracht te kopen (PCP).

Bank basisrente

De rentevoet vastgesteld door de nationale bank. Financiën woningen toe te voegen hun eigen percentage aan de basisrente op rente over leningen te berekenen. Als de bank de basisrente veranderingen, kredietverstrekkers tarieven te wijzigen dienovereenkomstig.

Kapitaalbedrag

Het bedrag dat je lenen van een geldschieter.

Samengestelde interest

Het meest voorkomende type van belang, waar de belangstelling niet alleen accumuleert op het bedrag dat u lenen, maar ook op het belang zelf, indien uw reguliere aflossingen lager zijn dan de rente tijdens de reguliere periode van terugbetaling.

Voorwaardelijk koop

Een andere term voor huurkoop (HP).

Kosten voor verandering

Het verschil tussen de handel-in prijs die een dealer zou u voor uw auto en de kosten van de auto zou je kopen bij de dealer.

Storting

Het bedrag dat u betaalt voor de kosten van de item op het moment van de aankoop.

Waardevermindering

De hoeveelheid geld die de post verliest in waarde over een bepaalde periode, meestal jaarlijks.

Vervroegde aflossing

Als u besluit om een vaste termijn lening terug te betalen vóór de einddatum, zal vrijwel zeker de kredietgever betaalt u een vervroegde aflossing boete. Een dergelijke straf vermindert meestal de tijd, totdat hij verdwijnt helemaal nadat een aangegeven periode.

Billijkheid

Het verschil tussen de actuele waarde van de post en de hoeveelheid geld die je nog schuldig voor. Als wat je te danken is groter dan de waarde van het object, spreekt men van 'een negatief eigen vermogen'.

Vergoedingen

Extra kosten toegevoegd door de kredietgever. Wees voorzichtig om de volledige kosten van de lening te begrijpen door te kijken naar de jaarlijkse kostenpercentage (JKP).

Flat rate

Het bedrag van de rente per jaar als een directe verhouding van de hoeveelheid geleend, zonder samenstelling. Het wordt ook wel enkelvoudige rente.

PK

Huurkoop. Het totale bedrag dat u betaalt, dit wil zeggen, is de koopprijs van de post plus de rente gedurende de gehele aflossingsperiode, verdeeld worden in gelijke maandelijkse termijnen betalen. Pas nadat u betaald heeft de laatste tranche heeft het object van jou. Niet om de lening zal resulteren in de post die wordt teruggenomen door de kredietverstrekker die wordt dan verkocht aan de uitstaande schuld terug te betalen.

Alleen de rente

Uw reguliere aflossingen aan de kredietgever slechts betrekking op de rente tijdens de reguliere aflossingsperiode. De hoofdstad bedrag van je oorspronkelijke leningen blijft hetzelfde, en moet worden terugbetaald op een vaste datum in de toekomst.

MGFV

Minimaal gegarandeerde toekomstige waarde. De meeste autofabrikanten te garanderen dat een auto waard zal zijn een bepaald bedrag aan het einde van het persoonlijk contract te kopen (PCP) betaling periode, meestal gelijk aan de definitieve forfaitair bedrag u kunt betalen om de auto te kopen zonder meer. Als de auto minder waard is dan dit, dan kunt u de hand weer terug om de lening te wissen. Als het de moeite waard, dezelfde of meer, kunt u om de waarde ervan te gebruiken als aanbetaling op een nieuwe auto.

PCP

Persoonlijke contract te kopen. De maandelijkse aflossingen lager zijn gemaakt met terzijdestelling deel van de waarde van het voertuig als een forfaitair bedrag te betalen na afloop van de uitleentermijn. U kunt betalen forfaitaire som en regelrechte de eigen auto, of gebruik je het spel in de auto als borg om een nieuwe te kopen.

Persoonlijke lening

Dit is vergelijkbaar met huurkoop (PK), maar wordt de lening ongedekte; ja, de kredietverstrekker niet terugneemt het item als u niet terug te betalen schuld. De kredietgever kan echter nog rechter slepen in de rechtbank het geld terug te vorderen nog verschuldigd is.

PX

Kort voor een deel-uitwisseling, wat betekent dat je de handel in uw auto of ander item als een gedeeltelijke betaling aan een nieuwe te krijgen. De inruil-waarde is gewoonlijk beschouwd als veel minder dan de werkelijke waarde, omdat de handelaar moet verkopen die.

Terugbetaling hypotheek of lening

Uw regelmatige terugbetalingen groter zijn dan de rente tijdens de reguliere aflossingsperiode. Zo, de hoofdstad bedrag dat u geleidelijk af geleend. Dit betekent dat de opgebouwde rente percentage van de aflossingen en het bedrag dat u verschuldigd bent zowel steeds minder geworden, totdat bedrag van het kapitaal wordt uitbetaald helemaal uit is.

Restwaarde

De waarde van uw nieuwe auto of een ander item na een bepaalde periode van tijd en / of het gebruik, volgens de handel afrekening. Bijvoorbeeld, drie jaar of 60, 000 mijl, in het geval van een wagen.

Beveiligde lening

Een lening waardoor de kredietverlener een pandrecht op uw eigendom. Als u standaard op de lening, kan de geldschieter nemen bezit van de eigendom, en verkopen om de schuld terug te vorderen.

Enkelvoudige rente

Zie 'Flat rate'.

Waarde van de handel

De geschatte prijs van uw wagen of ander item zou ophalen als verkocht op een veiling of door een dealer naar de andere. Het is altijd veel lager dan de prijs dealers heffing retailklanten.

Niet-gedekte lening

Een lening die niet dat de kredietverlener een pandrecht op uw eigendom. Er is groter risico voor de kredietgever, en deze leningen zijn dus duurder.

No comments:

Post a Comment