VK inflatie en lage spaarquote geeft aanleiding tot een verenigde stem voor spaarders

Na de explosie het bericht New Year's van januari verkopen in de banken op en neer High Street, de Britse spaarders zijn nu geconfronteerd met het feit dat de spaarquote nog niet zo vriendelijk als zij hadden gehoopt te kunnen worden in 2010. Hoewel het moeilijk kan zijn voor particulieren om een fatsoenlijk rendement op hun geld te vinden, heeft een organisatie opgezet om te geven Britse spaarders een groep stem.

Ondanks de verleidelijke verkoop, heeft gezien januari niet alleen de Bank of E
De lancering van Save Our Savers (SOS) zal goed nieuws zijn voor velen die gevoel hebben dat ze stemloze zijn op een moment dat verstandig omgaan met geld en sparen zullen ongetwijfeld als een positieve stap voor de spaarders en de economie als geheel. De actiegroep is onafhankelijk en zichzelf tot opzichte van de belangrijkste politieke partijen en de financiële sector zelf lobby in een poging om de Arbeid en de oppositie te overtuigen, evenals grote banken, aan de oneerlijke behandeling van de huidige spaarders te pakken en te zoeken naar manieren om anderen te krijgen op te slaan.

Onder leiding van ondernemer Peter Duckworth, priester en ethiek lecturer Ds Dr John Strain, lid van het Public Accounts Committee en een aantal andere zaken / media koppen en academici, SOS overzicht op hun website (saveoursavers.co.uk), dat zal een belangrijke standpunt onder de aandacht te spaarders 'kwesties (zoals onderzocht rechtstreeks uit hun leden) in de media - evenals het bevorderen van een nieuwe' cultuur van sparen op lange termijn en de investeringen in het Verenigd Koninkrijk '.

De start van SOS komt ook op een moment dat ISA's worden bekeken (althans in de mainstream Britse media) nauwelijks overwegen waard als spaarder wil geen aanzienlijke rendementen zien. Op dit moment, misschien wel het beste voorbeeld van de reden voor een terugslag on ISA's is te wijten aan het feit dat sommige worden aangeboden met rentepercentages die zelfs lager dan het basistarief. Maar terwijl dit lijkt een bijzonder ruwe deal voor spaarders, de gemiddelde Isa percentage twee jaar geleden zal zijn geweest rond 0,25 procent lager ligt dan met 5,5 procent - terwijl nu het gemiddelde is een comfortabel 0,3 procent boven het 0,5 procent basis.

No comments:

Post a Comment