Tips voor de financiering van uw eigen rekeningen

1. Waarom Uw bedrijf moet een eigen credit-accounts

Hebt u nagedacht wat er gebeurt als je je contracten verkopen aan een externe financieringsmaatschappij? De reden dat buiten de financiering van bedrijven, worden uw opdrachten willen is om dezelfde reden mag u ze wilt houden. Ze nemen op een aantal risico's, doe de administratie en verdien geld! Echter, kunt u maximaal verliest de helft van je winst als je je contracten verkopen.

Denk aan de investering die je al hebt in uw contracten. J
Financiering is een bedrijf dat geld verdient elke dag van dit jaar. Indien uw bedrijf is gesloten voor een weekend of een vakantie, is de belangstelling nog steeds wordt verdiend op een dagelijkse basis. Interesse heeft geen vrije dagen of vakanties. Betalingen kunnen komen in elke dag van de maand en dat geeft je cashflow, zelfs zonder een verkoop. Hier zijn een aantal andere redenen die u wilt voor de financiering van de contracten zelf:

2. Sla het kortingspercentage:

De financiering van de meeste organisaties vereisen een korting op uw contract te kopen. Je zou dit bedrag vermeerderd met opslaan van rente en kosten die extra winst van de verkoop.

3. Klantengetrouwheidsprogramma:

Als klanten uw producten of diensten nodig hebben, klantentrouw is veel groter wanneer zij reeds goed gevestigde kredietinstelling met u hebben. Een klant zal naar u terug te komen in plaats van een andere account te openen ergens anders. Dit geldt vooral als ze bang zijn dat ze niet kunnen houden met een ander krediet vast te stellen.

Met uw maandelijkse overzichten u communiceren met uw klanten 12 keer per jaar. Je kunt reclame in de verklaring enveloppen en de kosten is alleen de tijd om dingen hen.

Een extra bonus is dat u bent degene die het nummer van uw klant wanneer zij laat betalen.

Je hebt misschien een goede relatie met uw bedrijf te financieren, en zij kunnen omgaan met uw klanten net zo u wilt, maar veel retailers vinden dat ze klanten die slecht zijn behandeld door andere externe financiering bedrijven verliezen.

Je kunt veel beter de ontwikkeling van relaties met klanten als uw eigen personeel oproep voor verzamelingen, want je hebt een gevestigd belang in hen. Buiten de financiering van bedrijven niet altijd de zorg over uw klantrelaties.

Meestal ze doen erg weinig te helpen of uw klant tegemoet. Het is zeer raadzaam om de financiële situatie van uw klanten weten. Omdat je de controle van de rekeningen u weten wanneer een klant te laat betaalt. Dat geeft een vroegtijdige waarschuwing aan de rekening watch zeer nauw.

No comments:

Post a Comment