Savings Accounts - Hoe sneller opslaan

Als u zich het snuifje van economische neergang en het proberen om jezelf weg te houden van verdere schulden dan is het tijd om terug te gaan naar geld te besparen. Hoewel het is geweldig om een spaarrekening moet je een paar wijzigingen aan te brengen in uw spaargeld zet de groei in de fast lane en uw doelen te bereiken besparing sneller. U hoeft niet naar een nieuwe baan te krijgen of werk lasten van overwerk, moet u eenvoudig om een beter gebruik van de geld je hebt nu te maken.

Maak een B
Verlaag de kosten: Om vrij meer geld dan u vervolgens op het moment dat u nodig hebt om te bezuinigen op een aantal van uw kosten. Gewoon het maken van een aantal eenvoudige veranderingen kunt maximaal een hoop geld besparen. Hier zijn slechts een handvol ideeën om u begonnen te krijgen. - Stop met het kopen van uw lunch tijdens werkdagen of dure koffie in de ochtend, neem je eigen in plaats van thuis. Als u besteden $ 10 per dag, 20 dagen per week op food, snacks en koffie, dat zal oplopen tot 2.400 dollar per jaar. Inname van uw eigen zou alleen kost een fractie. - Snij terug op een aantal luxe of ongezonde snacks uit uw wekelijkse boodschappen. Bijvoorbeeld als u een $ 2 verwijderd zak maïs-chips en een $ 3 sixpack op frisdrank zou je redden van een extra $ 260 per jaar. - Huur een film in plaats van naar de bioscoop gaan. Het huren van een film voor de hele familie alleen de kosten een paar dollar ten opzichte van een dure reis naar de films met tickets voor elke persoon en dure drankjes en snacks.

Doelen: Het is veel gemakkelijker om gemotiveerd te blijven als je iets spannends te streven. Schrijf een aantal doelstellingen voor hoeveel u wilt hebben gered door een bepaalde datum. Denk na over iets wat je wilt dat de besparingen voor een dergelijke een vakantie, een nieuwe tv of een nieuwe auto. Weten dat je vakantie of boek dat gaan en dat nieuwe auto op te slaan als je eenmaal genoeg zal een grote hulp bij het redden van sneller te krijgen. Raise Extra voor Sparen Ga via je home en vind alle dingen die je niet hebt gebruikt of onlangs versleten of denk je weer gebruiken en proberen ze te verkopen via Ebay, garage verkoop en ga zo maar door. Doe alle ingezamelde geld rechtstreeks in uw grote belangstelling spaarrekening.

Boost uw interesse: Het volgende ding is kiezen van de juiste spaarrekening. U wilt kijken naar grote belangstelling voor spaarrekeningen die de beste rente ter beschikking. De beste rentevoeten komen vaak met de hoge rente online spaarrekeningen zoals online banken hebben lagere overheadkosten en geef deze op met een hogere rente. Bij het vergelijken van een hoge rente spaarrekening te controleren of de rentevoet is een inleidende aanbieding of lopende en eventuele vergoedingen of boetes voor de intrekking van uw geld.

Automatiseer Uw spaargeld: In plaats van te onthouden om vernietiging van geld elke maand te betalen en in uw hoge rente spaarrekening, het opzetten van een automatische incasso dus een vast bedrag van het geld gaat rechtstreeks naar de spaarrekening elke maand. U kunt nog altijd extra betalingen, maar dit garandeert ten minste uw saldo blijft groeien en je krijgt niet de kans om het geld eerst.

Hopelijk dit allemaal tips krijgt u op weg helpen om sneller te slaan. Maak voor jezelf een budget, een aantal doelen en krijgt nu gestart. Met een beetje motivatie en een paar kleine wijzigingen die u vindt kunt u de dingen die je wilt sneller dan je denkt en zonder de kosten en de stress van de schuld.

No comments:

Post a Comment