Uitvoerend Compensatie en de huidige recessie

Met de recessie in volle werking, zo ongeveer elk niveau op de corporate ladder voelt de hitte. Er is veel gesproken over de beloning voor managers en of ze worden beïnvloed. De waarheid van de zaak is dat niemand heeft kunnen geheel verbergen van de huidige situatie. Dingen zijn moeilijk van de top naar beneden, en dit wordt weerspiegeld in sommige van de recente veranderingen die worden aangebracht in vele van de natie boven bedrijven. Hun leidinggevenden hebben hier te maken met bezuinigingen< op zowel salaris en bonussen compensatie.

Een van de redenen waarom dit het geval is geweest heeft te maken met de aandelenmarkt en het feit dat veel uitvoerende bonussen zijn gekoppeld aan het succes van de aandelen van een bedrijf. Neem Arunis Chesonis bijvoorbeeld. De uitvoerende PAETEC reeds meer dan 1.000.000 dollar per jaar maken, maar in 2008, zag hij zijn totale vergoeding pakket dalen tot net boven een half miljoen. Hoewel de meerderheid van deze bestuurders zitten nog steeds genoeg te eten op de tafel, het percentage dalingen zijn genoeg om veel mensen af te schrikken in de huidige economie. Het geldt ook voor veel verschillende industrieën en gebieden werden verondersteld te zijn beveiligd.

De engste ding over vergoeding van de directie en de huidige recessie is dat een aantal van de industrietakken die stabiel waren anders zien hun CEO's en medewerkers neemt dramatische bezuinigingen. Sommige advocatenkantoren, bijvoorbeeld, hebben afstand gedaan met de oude lockstep vorm van compensatie. In plaats van te betalen elk lid van de firma eveneens gebaseerd op hun ervaringen, worden deze bedrijven begint aan de vennoten op basis van hoe goed ze presteren betalen. Zoals u zou verwachten, heeft deze verandering geleid tot het maken van veel mensen minder dan ze onder het oude systeem en het resulteerde in minder algemene compensatie voor een veld dat was behoorlijk gezond.

Voor de meerderheid van de CEO's daar, is dit probleem wordt verergerd door het feit dat zij pensioenfondsen en de pensioenen die zijn gevuld met aandelen van het bedrijf hebben. Dat kan zijn een goed ding een paar jaar geleden maar nu de prijzen van deze voorraden zijn gevallen voor het grootste deel. Waar ze vroeger een groot deel van de onderneming belang vastgebonden in de eigendom van die aandelen hebben, zijn ze nu links met veel minder over het algemeen in hun totale pakket. De grote vraag is dan, "Zijn CEO's en dergelijke in voor meer bezuinigingen in de nabije toekomst?"

Dit is afhankelijk van hoe slecht de economie krijgt, maar men zou denken dat de huidige crisis als over op zijn beloop in termen van verminderde schadevergoeding. De meerderheid van de CEO's die er zijn nog steeds goed, maar berichten van hen nog harken in enorme bonussen zijn meestal overdreven. Ze hebben gelijk, samen met hun bedrijf worstelt, althans in relatieve termen. De salarissen nog steeds cushy is het gewoon dat de meerderheid van de grote bonussen dollar heb een vrij hard getroffen genomen over de afgelopen 24 maanden.

No comments:

Post a Comment