Canadese Subsidies - Vijf belangrijke feiten aantekening

De Canadese regering biedt een breed scala van subsidies aan de nationale ingezetenen. Er zijn verschillende opties beschikbaar en u moet zich bewust zijn van de volgende feiten:

1. Subsidies voor beurzen

Een van de rassen van de Canadese subsidies beschikbaar zijn leerlingwezen stimulerende subsidies. Deze types van subsidies gericht zijn op ondersteuning van Canadese studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een loopbaan in een bepaald ambacht. De subsidie biedt financiële o
Millennium toekenning van beurzen worden verstrekt door de Millennium Foundation en een uitgebreid aanbod van Canadese subsidies en beurzen aan de Canadese studenten voor post-secundaire afstuderen.

Met een laag inkomen studiebeurzen zijn toegesneden op studenten uit gezinnen met lage inkomens, die wensen om hun onderwijs te bevorderen, maar niet de financiële middelen tot hun beschikking hebben om dat te doen tegemoet te komen.

2. Subsidies voor bedrijven

De Canadese regering biedt kleine ondernemingen subsidies voor werklozen die wensen om een dienst aan te bieden aan de gemeenschap alsook om financieel zelfvoorzienend. Er zijn ook een aantal leningen op aanbod van de Canadese regering, dat voorziet in de oprichting van bedrijven en organisaties met geen of een lage rente leningen, die een definitieve verschil kunnen maken voor kleine startende ondernemingen die behoefte hebben aan leningen voor nieuwe apparatuur of voor uitbreiding . De leningen worden terugbetaald over een vooraf bepaalde tijdspanne.

Voor coöperaties en kleine bedrijven die minder dan $ 500.000 in bruto-omzet, de Canadese regering biedt subsidies voor kunstenaars en ambachtslieden met een maximale waarde van $ 5000. In het gebied Quebec, worden subsidies aangeboden aan aspirant-boeren tussen de leeftijden van 18 en 40 voor agrarische opleiding.

3. De Arts

Canadese subsidies beschikbaar worden gesteld per jaar om het boek te publiceren, zodat de industrie Canadese auteurs een kans om hun cultuur en erfgoed weerspiegelen binnen-en buitenland hebben. Het Canada Music Fund is opgericht om artiesten te steunen en al die aangesloten op de opname-industrie.

4. Women First

Canadese subsidies beschikbaar zijn die specifiek voor vrouwen die willen beginnen met hun eigen kleine zakelijke ondernemingen. Afgezien van een aantal Canadese subsidies, rentevrije leningen worden ook beschikbaar gesteld aan vrouwen in het bedrijfsleven.

5. Een Helpende Hand

Een ding moet onthouden over Canadese subsidies is dat ze beschikbaar zijn gesteld door de overheid om steun en ondernemers bij te staan en studenten uit alle lagen van het leven en van alle sociale en economische achtergronden. De meeste subsidies en leningen zal een helpende hand aan het individu of organisatie, maar Het is belangrijk om, denk met name in het geval van business subsidies, dat de som waarschijnlijk niet al uw behoeften te dekken en dat je zal moeten gebruiken uw financiering slim om jezelf te zetten voor succes. Overweeg het aanvragen van een subsidie-Canadese en creatieve manieren vinden om de financiering werk voor u maken!

1 comment:

  1. Hallo allemaal, dit is hoe ik binnen 24 uur een dringende lening van € 30.000 kreeg om mijn eigen bedrijf te starten met internationale online leenservices. Neem contact op met de e-mail van het bedrijf voor uw leningverwerking als u geïnteresseerd bent:
    e-mail: atlasloan83@gmail.com
    WhatsApp: +1 (443) -345-9339

    ReplyDelete