Lijfrenten Defined - Een Overzicht

Bijna 80 procent van de beleggers, die de aankoop van een lijfrente, doen met het oog op een goed rendement te verdienen. Vergeleken met andere vormen van sparen, lijfrentes bieden gegarandeerd, lucratieve rendementen. Dit is omdat lijfrenten definiëren een investering in het heden dat geeft u een terugkeer van dezelfde waarde in de toekomst. Ze vormen een heel nuttig instrument van de investeringen. Verzekeraars, die verkopen lijfrenten, ze verkopen op de termen die u ontvangt een gegarandeerd
Een lijfrente is een contract tussen jou en een verzekeringsmaatschappij om u te betalen de waarde van de geld dat u investeren in hun lijfrente. Dit kan terug betaald worden op bepaalde tijdstippen, verspreid over een lange tijd, zelfs tot de dood. Terwijl Deze zorgt voor een regelmatige doorstroming van inkomen, het belangrijkste voordeel van een lijfrente is de vergoeding die hij geeft. U kunt ervoor kiezen om een hogere opbrengst van de lijfrente door het selecteren van een variabele of een eigen vermogen-geïndexeerde uitkering in plaats van een vaste een ontvangen. De verhoogde rendement is afgewogen met het risico-element dat komt met de lijfrente. Om te begrijpen de risico's en de gegarandeerde rendementen, is het belangrijk te begrijpen hoe de vormen van annuïteiten worden gedefinieerd.

Fixed Lijfrente:

Een "fixed annuities" zorgt voor een vast rendement op uw geld. Het percentage kan minder zijn als in vergelijking met andere vormen van lijfrentes, maar deze vorm van lijfrente is het veiligst. Zelfs tijdens de periode van sparen het geld voor de lijfrente met de verzekeraar, verdien je het vaste tarief van belang. Daarom is de hoeveelheid geld die is met uw verzekeraar blijft groeien op de vaste rente vermeld in de lijfrente contract.

Aangezien lijfrenten komen met de belasting-uitgestelde functie kunt u terug te betalen de belasting voor het geld dat je investeert in een lijfrente, op een later tijdstip. Dit betekent, kunt u ook verdienen de rente over het geld dat u zou hebben aan de overheid betaalde als belastingen, als je niet had gekocht de annuïteit.

Variabele annuities:

Koopt u een variabele annuities, verdien je een variabele rentevoet. De marktwerking besluit de rente op deze uitkering, omdat het geld dat je investeren is gelabeld met een portfolio van investeringen in de marktrente. Natuurlijk, het risico in deze lijfrentes is het maximum.

Equity Geïndexeerde Lijfrente:

In een equity-geïndexeerde rente het rendement zijn als de variabele rente is verbonden met de beurs maar de verzekeraar staat garant voor een maximum waarboven uw rendement zal nooit dalen. Vandaar deze veiliger zijn dan variabele annuïteiten.

Uiteindelijk, u meer te winnen door te investeren in lijfrentes. Je moet gewoon verschuiving van de hoofdpijn van uw geld te beleggen naar hogere rendementen met de verzekeraar. Voor informatie of een deskundig advies over lijfrentes, neem dan contact AnnuityLibrary.com

No comments:

Post a Comment