Is Uw bank Safe - Is Size Matter?

Met de mislukking van verscheidene grote banken in dit land van bezorgdheid over de banksector is verdiend. Aangezien het formaat doet er blijkbaar niet om een probleem op zowel kleine en grote banken kan niet immuun zijn van de mogelijkheid van mislukking.

Gelukkig hebben we waarborgen zijn om te beschermen en fondsen te verzekeren op deposito. Deposito's zijn verzekerd door de FDIC tot een maximum van $ 100.000 per depositohouder. De vraag in rekening houdend met uw bank en andere banken is< hoe weet je of het veilig is? Hoewel er geen methode is waterdicht, er zijn indicatoren van problemen of potentiële problemen. Ik wil heel duidelijk dat deze tips alleen indicatoren en betekenen niets anders dan een algemene indicator van problemen. Een eenvoudige oplossing is om uw deposito's verspreid over verschillende banken om te profiteren van de FDIC verzekering grenzen per bank.

De eerste indicator is de hoeveelheid risico's (leningen) heeft de bank haar beschikbare kapitaal. De meeste banken hebben minimum van 6% van de reserves die beschikbaar zijn voor lening in gebreke blijft. De meer kapitaal reserves een bank ahs kan een indicator van meer de financiële sterkte. Hoe hoger de reserves over het algemeen beter. Banken verwijzen vaak naar deze categorie als het totale risico gebaseerd kapitaal ratio.

De tweede indicator is de lening te deponeren ratio. Hoe lager de ratio van de betere indicator van de sterkte van de Bank. Banken kunnen over lening en verminderen ratio hetgeen een indicator van mogelijke problemen. Een redelijke verhouding is 95% van de deposito's aan leningen.

Een derde indicator is het percentage van de leningen in verzuim van 30 dagen of meer. Die leningen zouden worden beschouwd als non-performing kredieten en invloed zou hebben op de reserves van de bank en de hierboven uiteengezet in het risicodragend kapitaal verhouding. Elk percentage onder de 5% is een beheersbaar aantal, en zal in het algemeen niet van invloed op een bank het vermogen om te presteren.

Zelfs met FDIC verzekerings-en andere overheidsinstellingen in de plaats te staan en de consument te beschermen, is het belangrijk om te weten zo veel over uw bank mogelijk. Alle banken geeft u de benodigde informatie voor u om de smart en de juiste beslissing te maken.

No comments:

Post a Comment