In de geest van een Wall Street Trader

U zult alle herinner Societe Generale 'Rogue Trader' schandaal toen het brak kost de bank GBP 3,6 miljard. Toen kwam aan het licht onmiddellijk waren er vragen over de impact het zou hebben op de mondiale financiële wereld. De beurs ging door een periode van onrust echter analisten, waar verdeeld over de vraag of de oorzaak was van de acties van de handelaar. Het incident leidde op andere reusachtige financiële instellingen onthullende enorme verliezen en spreekt van een dreigende recessie werde
Andere interessante feiten werden ook onthuld over Jerome Kerviel's activiteiten. De Big One was dat hij niet persoonlijk de winst van deze handel, dus het roept de vraag op waarom zou hij deelnemen aan activiteiten die resulteerde in de bank verliezen 6000000 euro? Als er geen winst voor hem toen waarom?

De reden is dat succesvolle handelaren niet worden gedreven door financiële prikkels en in plaats daarvan kan worden gebracht met de ervaring. Ze doen het voor de drukte, de spanning en de opwinding van het spelen van de game (een serious game), ze houden van wat ze doen en een passie voor de handel dag in dag uit hebben. Ze zullen gek concurreren met anderen en zal beter presteren dan hen.

Handelaren houden van de sport en de manier waarop ze werken niet in valuta en nog veel meer punten, spelen zij een wiskunde spel en op zoek bent naar dat voordeel ten opzichte van de concurrentie.

Het spel voor een handelaar kan worden beschreven als over het feit dat goed of fout, maakt het niet uit of een handelaar verliezen een miljoen of 10 miljoen, is het hetzelfde gevoel voor een handelaar. Het gevoel juist is of niet is altijd hetzelfde.

Om een succesvolle handelaar en om het te doen op lange termijn de sleutel is te aanvaarden wanneer u een verlies te maken en in staat om emotionele herstellen en voortzetten, de beste zal dit vrijwel onmiddellijk.

De sleutel tot succes voor de ondernemers is als ze fouten maken is om ervoor te zorgen dat ze accepteren dat het een vergissing was en dat ze begrijpen waar ze fout is gegaan zodat ze niet dezelfde fout en adequaat in te schatten een kans. Handelaren haten om een kans te missen en zal meer van een risico, vaak handelaar de handel uit verveling heel goed wetend dat het rendement niet zo groot is, maar zal het toch doen. Als ze zouden afhouden soms zijn ze waarschijnlijk een veel meer geld, maar zoals wij weten, het is niet over het geld.

Fraude en oplichting gebeurt vaak met de grootste gevallen raken de koppen; bedrijven kunnen meer leren over hoe om fraude te verminderen door het volgen van de Marcus Evans scam conferenties.

No comments:

Post a Comment