Overheid gefinancierd Minority Subsidies

Regering minderheid subsidies beschikbaar zijn voor particulieren in veel verschillende gebieden te helpen. Er zijn vrijwel miljarden dollars in de overheid gefinancierde minderheid jaarlijks subsidies toegekend aan Afrikaanse Amerikanen, Hispanics, Aziaten, Amerikaanse Indianen, de gehandicapten en andere minderheidsgroepen die je kunt bedenken. Zelfs gewoon van de vrouwelijke overtuigingskracht categoriseert als een minderheid.

In tegenstelling tot de ongelukkige discriminaties uit het verl
Wie komt in aanmerking voor minderheden Grants?

Er zijn een ontelbare hoeveelheid overheidsinstellingen en stichtingen in heel de VS, die bieden bepaalde typen subsidies subsidies die specifiek voordeel van de minderheid. Er zijn verschillende minderheden subsidies aan te vragen. Je moet gewoon moeten voldoen aan de vereisten om in aanmerking te komen. Hieronder staan slechts een paar van de minderheden die in aanmerking komen voor subsidies van minderheden.

Afro-Amerikanen

Het lijkt erop dat Afro-Amerikanen hebben de voordelen van een enorme toename van het college minderheid subsidie mogelijkheden de afgelopen jaren met inbegrip van de financiering van het United Negro College Fund, The Frederick Douglas Scholars Program, de National Black Nurses Association, de March of Dimes Nursing zien Beurzen, de American Psychological Association minderheid fellowship-programma, om maar een paar te noemen. De United Negro College Fund (UNCF) is veruit de meest bekende en indrukwekkende minderheid studiebeurs. De UNCF bedacht de bekende zin "een geest is een vreselijk iets om afval" dat op grote schaal is verspreid over de VS omarmd Meer dan drie dozijn historisch Afro-Amerikaanse hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten worden gefinancierd door deze minderheid studiebeurs.

Hispanic Minority Subsidies

Spaanstalige minderheid subsidies zijn ook steeds beschikbaar in de afgelopen maanden. Terwijl enkele keer in vergelijking met de andere minderheden te verlenen kansen, de regering heeft erkend dit tekort en hebben bijgedragen van meer dan $ 10 miljoen dollar aan de ontwikkeling en uitbreiding van de Hispanic bevolkt hogescholen. Bovenop dat deze middelen heeft de overheid ook verdeeld miljoenen dollars in de richting van reeds gevestigde Spaanse bevolkt de universiteiten en hogescholen. Als te laat, is er een uitgebreide stijging van de inschrijving aan de besteding van de subsidies, zoals minderheid De Latijns-Amerikaanse Nurses Association subsidies en studiebeurzen, March of Dimes Nursing Scholarship programma, Beurs voor achtergestelde studenten programma, Verpleegkunde Onderwijs Loan Terugbetaling programma en De Latijns-Amerikaanse Scholarship Fonds Instituut.

Native American Minority Subsidies

Helaas, kan het een beetje moeilijker voor inheemse Amerikanen door te snijden een deel van de bureaucratie. Maar het is niet onmogelijk. Om zich te kwalificeren en te worden goedgekeurd voor Native American minderheden subsidies, moet u beschikken over een verklaring van de Indiase Blood (CIB), en hoort bij een goed erkende stam. Dit is wellicht moeilijk als je een inwoner van volk dat niet te houden documentatie. Als je een indiaan die zich over een CIB, dan heb je een grote kans in aanmerking komt voor Indiaanse minderheden subsidies als Tribal Wildlife Subsidies, Tribal Colleges Onderwijs Equity Subsidies, Indische Volwassenenonderwijs, of minderheidstalen Science and Engineering verbetering.

Kansarme groepen minderheden Subsidies

Als u in staat bent om aan te tonen dat u een handicap hebben, of het fysieke dan wel geestelijk, er nog een groot aantal minderheden subsidies die specifiek zijn ontworpen om u te begeleiden in uw educatieve inspanningen die, hetzij voor school, fysieke revalidatie, logopedie, en voorschoolse . Dit zijn slechts een paar.

Er zijn zoveel verschillende soorten categorieën minderheid dat het vrij waarschijnlijk dat je valt in een van hen zonder het te weten. Er is geen betere tijd om uit te vinden wat minderheid verleent u kan worden gekwalificeerd te bereiken.

No comments:

Post a Comment