De Pell Journalistiek - Federale Financiële Steun

Financiering van uw hoger onderwijs is vaak overweldigend, vooral als u van een laag inkomen gezin. U mag zelfs niet worden gelet op college, omdat van uw financiële draagkracht. Toch is er een oplossing: de Pell Grant.

Wat is een Pell Grant?

A Pell Grant is een financiële behoeften op basis van de federale regering toe, dat je nooit hoeven te worden terugbetaald. De federale overheid begon in de toekenning van de jaren 1960 en werd vernoemd naar Claiborne Pell, een Verenigde Staten Senato
Deze subsidies worden gebruikt op een van de 5.400 deelnemende instellingen. Je school zal gebruik maken van de subsidie geld te betalen van je collegegeld en vergoedingen school of rechtstreeks betaal je meestal door te controleren. Geld is uitgekeerd ten minste eenmaal per halfjaar.

Bedrag dat u kunt ontvangen:

Het geldbedrag dat je ontvangt van de Pell Grant is afhankelijk van een aantal dingen: je familie-inkomen, de kostprijs van opkomst, en of je bent ingeschreven fulltime of parttime.

Het maximale 2006-2007 Pell subsidie beschikbaar was 4.050 dollar. Voor de jaren 2007-2008 is het nu 4.310 dollar. Zoals u kunt zien, het maximum is afhankelijk van elk jaar veranderen afhankelijk van programmafinanciering.

Dit geld helpt arme gezinnen rondom het versturen van Amerika hun kinderen studeren. Deze kinderen ontvangen die een hbo-opleiding zijn toegevoegde waarde voor onze economie.

Hoe krijg ik een?

Voor het aanvragen van een federale subsidie moet u een gratis applicatie compleet voor Federal Student Aid (FAFSA). U kunt ervoor kiezen om deze online of via uw school Financial Aid Office doen.

Het eerste ding dat u hoeft te doen voor het invullen van een online FAFSA wordt het verkrijgen van een PIN-code (Personal Identification Number). Kunt u een PIN-code op http://www.pin.ed.gov.

Zoals u Vul uw FAFSA, zult u een aantal documenten in de omgeving hebben. Sommige van deze documenten zijn uw sofi-kaart, rijbewijs, vorig jaar W-formulier nr. 2, vorig jaar Federal aangifte inkomstenbelasting, je ouders 'federale inkomstenbelasting terugkeer van het voorgaande jaar, en een paar andere zaken.

Wanneer u klaar bent met het voltooien van een FAFSA, zal u worden toegezonden Student Aid Report (SAR) die u vertelt wanneer u in aanmerking komen voor een federale Pell Grant.

Dit academisch jaar FAFSA deadline is al verstreken. U kunt niet meer krijgen 2007-2008 applicatie. Niettemin, geef niet op hoop het verkrijgen van een hoger onderwijs! U kunt zich aanmelden voor een volgend jaar Pell Grant zolang u sturen in de toepassing door 30.6.2008. Niet te missen van de deadline?

OPMERKING: Gebruik van dit artikel dat de links naar intact zijn.

No comments:

Post a Comment