Feng Shui geld tips

Weet u waar uw financiële "power spots" zijn? De hedendaagse methoden voor de feng shui associëren welvaart problemen met de rug linker bovenhoek van iedere ruimte. Ga naar je voordeur geconfronteerd in het huis; uw rijkdom gebied is aan de achterkant van het huis aan de linker kant. Er is ook een schat gebied binnen elke kamer: de voorkant in vanuit de deuropening is het een hoek in de achtertuin van de kamer aan de linker kant. Waar zijn de rijkdom gebieden binnen uw kantoor, woonkamer, keuken< en slaapkamer? Nu dat u uw geld macht vlekken geïdentificeerd, zijn hier een aantal snelle en gemakkelijke manieren om passen feng shui aan deze ruimten:

1. Wis alle rommel van deze belangrijke gebieden. Clutter is een teken van een stagnerende energie, en rommel in uw geld macht spots kunnen verstoppen uw cash flow. Getting ontdoen van rommel is een van de sterkste manieren om de energie van je kracht in een hogere versnelling vlekken verschuiven.

2. Fix dingen die zijn gebroken. Alles wat niet werkt zoals het zou moeten is een teken van iets mis op het gebied van je leven, dat overeenkomt met dat deel van je ruimte. Onderzoek elk van uw geld de macht plekken om te zoeken naar iets dat moet worden gerepareerd. Het is tijd om iets te doen aan die losse deurknop, niet-werkende lichtschakelaar, stuc-bestand lade, of een klok die niet te houden juiste tijd, om maar een paar mogelijke voorbeelden te noemen. Verwijder items zoals deze uit uw macht vlekken of zet ze vast, zodat ze werk goed.

3. Verbeter uw macht vlekken met symbolen van welvaart, zoals een schaal van munten (toevoegen aan uw kleingeld om het elke dag), een "lucky bamboo" planten, of iets dat succes en voorspoed symboliseert aan jou. Er zijn tal van Chinese symbolen geluk beschikbaar, maar je hoeft niet te gebruiken, tenzij je dat wilt. Een foto van uw droomhuis, of een model van dit luxe auto die je lang voor, is een effectief symbool, omdat het geld heeft een persoonlijke betekenis voor je.

4. Accent uw geld gebieden met de kleuren groen en paars. Groen symboliseert vitaliteit en groei, en paars is de kleur van de rijkdom. Zet een schaal van groene en blauwe druiven (echt of kunstmatig) in de rijkdom gebied van uw keuken, symbool voor overvloed invullen van uw huis. Als u real druiven, het is oke om hen te eten, maar voeg meer van tijd tot tijd, zodat de druiven blijft fris en de bak is altijd meer dan de helft vol.

5. Besteed aandacht aan hoe je elke dag geld om te gaan. Houd je papieren geld netjes gesorteerd in uw portemonnee of geld clip, of is het vastgelopen in er een oude wijze, of verfrommelde aan de onderkant van je zak? Reinig de rommel uit je tas en portemonnee, en start de behandeling van uw geld alsof je naar waarde schatten.

6. Als u uw geld verwaarlozing, zal het verwaarlozing u, dus zorg ervoor dat uw chequeboek balans regelmatig en betaal je rekeningen op tijd. Zet uw chequeboek in een aantrekkelijke cover (kies groen, paars, rood, blauw of zwart) en houd deze in de rijkdom gebied van uw bureau - dat is de achterste linker hoek weer - of in de rijkdom gebied van uw kantoor.

7. Live royaal. Geld is een vorm van energie, en moet er doorheen kan stromen je leven, niet alleen in. Hamsteren en scrimping tegen meer werk binnen te komen, terwijl het geven van royaal binnen uw middelen maakt ruimte voor nog meer overvloed. Als u nog niet voldoende geld om te delen, te geven zo ruimhartig als je kunt van je tijd, energie, medeleven en waardering.

8. Neem een paar ogenblikken Elke avond om na te denken over alle goede dingen die gebeurd vandaag aan u en uw dankbaarheid uitspreken voor wat je hebt ontvangen. Kleine dingen die tellen ook, dus is het goed als is er weinig van de spectaculaire op uw lijst het meest van de tijd. Het is niet wat er gebeurd is dat is belangrijk, het wordt steeds de gewoonte van zich te concentreren op de positieve kant van dingen elke dag die telt. Hoe meer u ziet, waardeert en dankbaarheid voor ontvangen zegeningen, hoe klein dan ook, des te meer goede dingen op je pad komen, met inbegrip van geld.

Een ware beleving van de welvaart niet wordt bepaald door hoeveel geld je hebt, maar door hoe goed je kennis en geniet van wat reeds aanwezig is in je leven. De formele naam voor de welvaart is de "gelukkige zegeningen" - als je de rommel-, reparatie-en Accessorize uw geld macht vlekken deze bredere betekenis in gedachten te houden. Wanneer u vieren rijk aan vrienden en familie, of rijk van het lachen, of de rijkdom van je geestelijk leven, en zelfs die rijk aan lucht en zonneschijn als er niets anders lijkt goed te gaan vandaag voor u, materiële zegeningen zal tot u komen meer gemakkelijk als goed.

© 2005 Stephanie Roberts. Alle rechten voorbehouden.

No comments:

Post a Comment