Wat is Onbevestigde het pand?

Wie op aarde zou vergeten dat ze geld hadden in de bank? Het is al eerder gebeurd, of soms van een rekening werd geopend voor een kind vóór en het jaar zaten in een bank alleen het verzamelen van een weinig belangstelling voor vijf jaar, maar er geen stortingen of opnames werden gemaakt. Als er geen activiteit is te zien op deze rekening, is het dan bekend is als een inactieve account. De informatie op de slapende rekening wordt dan overhandigd aan de schatkist kantoor en ze dan van daar te beha
Eenmaal per jaar kunt u zien in de grote dagbladen geplaatst van een lijst van namen die zijn opgebouwd notering opgevraagde pand voor die staat. Het is niet aan wat de niet opgevraagde eigendom is, alleen de naam van de laatst bekende pand houder. This opgevraagde pand hoeft niet specifiek een bankrekening. Het toestel kan ook omvatten bedrijven, lijfrenten, enz. De lijst is groot, maar meestal is een bankrekening. In veel gevallen, wat er gebeurd is, is de persoon die er op de bedrijven is overleden en er was niets bekend van de specifieke eigenschap. In dit geval zou kunnen worden opgeëist door de nabestaanden. Nu laten wij veronderstellen dat u er met je naam op de lijst van niet-opgeëiste eigendom. Hoe zou u over het ophalen van het geld? Eenvoudig U neemt contact op de afdeling verlaten bezit en zij zullen een formulier te sturen naar u gratis die je invult. Zodra het formulier is verzonden, kun je de status van het daadwerkelijk te controleren op de computer. U moet dit document notarized voordat mailing als verder bewijs van wie je bent, maar dit een kleinigheid.

De meeste banken Notarissen, dus als je lid bent van die bank zullen ze waarschijnlijk het gratis. Indien is drie jaar geleden dat de opsomming van niet opgeëiste pand is verstreken, is het dan overgedragen aan de Staten Generaal Fonds. Dat geld kan gebruikt worden om een aantal fiscale lasten lager, maar het goede nieuws is, dit geld kan altijd worden geclaimd door de oorspronkelijke houder of zijn rechtmatige erfgenamen. Er is geen tijdslimiet.

No comments:

Post a Comment