Wisselkoers raad

De raad van bestuur wisselkoers is een pictogram dat valutamarkt verkooppunten in identificeert over de hele wereld. Vervolgens vindt u gevestigd in luchthavens, banken, reizen centra en grote straten oultets. De borden zijn de beste en aanvaarde methode om de dagelijkse wisselkoers overbrengen aan het publiek.

De planken utilize cijfers gemaakt van 7 segment LED (Light Emitting Diode) of terug verlicht LCD (liquid crystal display. Ze zijn nu volledig programmeerbare vervanging van oude ontwe
Deze Wisselkoers Boards zijn opmerkelijk eenvoudig te gebruiken en kan zowel worden bijgewerkt door middel van de gegevens ingevoerd via een infrarood afstandsbediening te toetsen of via een computer. De computer kan uiteraard ook worden ingesteld om de tarieven te ontvangen leven zoals ze dat veranderen en automatisch updaten de raad.

De frequentie waarmee de tarieven zijn aangepast is aan de individuele bureau. De meeste banken en centra kunnen reizen wil de raad update slechts eenmaal per dag, terwijl ondernemingen die handel drijven grote sommen geld kunnen wensen om de laatste live-tarieven weer te geven.

Wisselkoers Boards zijn aangesloten op een lokale voeding en kan in-en uitschakelen automatisch op vooraf geprogrammeerde tijden. De speciaal voor "anti-reflecterende acryl" laat de displays duidelijk worden gelezen door voorbijgangers, zelfs door een etalage op een zonnige dag. Het Exchange Rate kamers, overal geplaatst kunnen worden. De montage is normaal gesproken op de muur of suspensie in een raam. Optioneel staat zijn vaak beschikbaar voor staande.

De meeste Exchange Rate Boards kan weergeven van de tarieven tot 24 valuta's, hoewel deze platen kunnen worden maatwerk en het aantal kolommen en rijen kunnen worden afgestemd op de behoeften van de klant past. De komst van de euro echter heeft het aantal van de tarieven hoeft te worden weergegeven. Een toonaangevende fabrikant van Wisselkoers kamers, Jayex Technology Limited (www.jayex.com) biedt zelfs een extra functie van een enkele lijn bewegen bericht weer te geven op die extra financiële of promotionele informatie kan worden gestreamd in.

Allerbelangrijkste, deze Wisselkoers kamers zijn zo eenvoudig in te stellen, zij maken het stopcontact eenvoudig en duidelijk de meest recente wisselkoersen te stellen aan potentiële klanten.

De platen zijn meestal geprijsd binnen het bereik van 500-2000 euro afhankelijk van de aantal valuta's, kolommen en gepersonaliseerde zakelijke artwork nodig.

No comments:

Post a Comment